4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μας ενημερώνει για τα προγράμματα που τρέχουν και τις εκδηλώσεις που έρχονται

0

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης έδωσε την πρώτη συνέντευξη τύπου , περίπου ένα μήνα μετά από την ημέρα που πήρε τα ηνία.

«Το Επιμελητήριο τρέχει με μεγάλες ταχύτητες» , επισήμανε ο κος Πιτσάκης.

Ξεκινάμε μια καινούργια μέρα για το Επιμελητήριο Κορινθίας  με Διερεύνηση ωραρίου . Δευτέρα και Τετάρτη 6-8 το απόγευμα το Επιμελητήριο θα λειτουργεί κανονικά για όσους δεν προλαβαίνουν να εξυπηρετηθούν τις πρωινές ώρες.

Πεπραγμένα αλλά και σχεδιασμός προσεχών δράσεων:

  1. Πρόγραμμα «Επιχειρώ ΕΞΩ» – είναι ακόμα ανοιχτό και παρέχει σε επιχειρήσεις 50% επιδότηση για εκθέσεις στο εξωτερικό.
  2. Επαφή με Πολωνό Εμπορικό ακόλουθο . Ενδιαφέρον για επιχειρήσεις που επιθυμούν να εξάγουν ή να εισάγουν από την Πολωνία
  3. Επαφή με εμπορικούς συλλόγους για το φαινόμενο μεδουσών και την μεγάλη μείωση επισκεψιμότητας στην Κορινθία –  Επαφές για σύσκεψη τον Μάρτιο.
  4. Ενημέρωση για ενεργειακές κοινότητες – Δυνατότητα παραγωγής ρεύματος με σκοπό  την χρήση ή πώληση του .  Ημερίδα στις 12/2/18 στο Επιμελητήριο η Βουλευτής κα Θελερίτη μαζί με μια επιτροπή από το Υπουργείο θα μας ενημερώσει
  5. Συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο της L.T.O  – Τρόποι περιορισμού φαινομένου μεδουσών και κατασκευή Info kiosk στον Ισθμό.
  6. Ίδρυση κορινθιακού οργανισμού τουρισμού με την μορφή Αστικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Υπό μελέτη το καταστατικό της εταιρείας
  7. Πρόγραμμα κατάρτισης Νέων 18-24 ετών που τρέχει το ΚΕΚ Κορινθίας . Οι συμμετέχοντες θα επιδοτηθούν με 1.471 ευρώ . Προθεσμία συμμετοχής έως τις  28/2 .
  8. Ξεκινάει μέσα στο Φλεβάρη πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον Ιδιωτικό τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας . Πανελλήνιο πρόγραμμα που θα το τρέξει το Επιμελητήριο Κορινθίας.
  9. Επικαιροποίηση του μητρώο στελεχών , ώστε να ενημερώνονται όλα τα μέλη για τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου Κορινθίας.
  10. Συμμετοχή στην Έκθεση « Detrop Boutique 2018 » που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 26 Φεβρουαρίου 2018 . Δωρεάν συμμετοχή από 5 -7 /2 οι συμμετοχές όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν.
  11. Συμμετοχή του Επιμελητηρίου και των μελών του σε εκθέσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε Ελλάδα και Εξωτερικό
  12. Ημερίδα για προστασία προσωπικών δεδομένων για επιχειρήσεις σύμφωνα με οδηγίες της Ε.Ε.
  13. 16/2 στις 6 το απόγευμα Εκδήλωση –  Ενημέρωση για το ασφαλιστικό σε συνεργασία με ΡΟΤΑΡΥ – Προσωπική ενημέρωση για συντάξεις

 

Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν επιπλέον για τα προγράμματα ή τις εκδηλώσεις μπορούν να καλούν στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27410 24464

 

Και να που ήρθατε στα λόγια του αείμνηστου Λάκη Γιαννιδάκη κ. Σταυρέλη!

Previous article

Νεκρή χελώνα βρέθηκε στην παραλία Καλάμια Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.