ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου έλαβε την επίσημη Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από την Γ.Γ.Α.

0
O ιστορικός Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου που σε λίγους μήνες έχει γενέθλια και κλείνει 50 χρόνια ζωής, εγγράφηκε επιτυχώς στο Νέο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σύμφωνα με τον νέο και πολύ αυστηρό νόμο που ισχύει από φέτος για την νομιμοποίηση όλων των σωματείων της Ελλάδας σε όλα τα αθλήματα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, μετά από μια επίπονη, χρονοβόρα και μεγάλη διαδικασία Διοικητικού, Λειτουργικού, Αθλητικού και Οικονομικού ελέγχου από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου, έλαβε την επίσημη Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από την Γ.Γ.Α..
Αυτό
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μέχρι και σήμερα που συνεχίζονται οι έλεγχοι όλων των σωματείων της χώρας, μόλις 2 σύλλογοι έχουν πάρει την επίσημη έγκριση, από όλες τις ομάδες της πόλης μας που χρησιμοποιούν το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορίνθου, ενώ μόλις 31 σωματεία έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία σε ολόκληρο τον νομό Κορινθίας από όλα τα αθλήματα, σε σύνολο 2058 εγγεγραμμένων σωματείων από όλη την Ελλάδα.
Σε ανακοίνωσή του ο Ναυτικός όμιλος Κορίνθου εκφράζει την υπερηφάνεια που αισθάνεται για το αποτέλεσμα αυτό, καθώς αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την Νομιμότητα, την σωστή Οργάνωση, την Διαφάνεια και την Υπευθυνότητα που έχει ο Σύλλογος σε όλα τα επίπεδα.
Τέλος ο Σύλλογος εύχεται και στις υπόλοιπες ομάδες του νομού μας να πάρουν την πολυπόθητη έγκριση μέχρι τέλος του έτους που λήγει η προθεσμία, για να μπορέσουν και αυτοί να συνεχίσουν νόμιμα την λειτουργία τους και όλοι μαζί να συνεχίσουμε να προωθούμε με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό της πόλης μας.

Στο Δήμο Κορινθίων απευθύνεται το ΙΝΚΑ Κορινθίας για επικίνδυνο κτήριο στα Καλάμια

Previous article

Νέα απόφαση, ανοίγουν και τα καταστήματα για μανικιούρ – πεντικιούρ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.