1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ο Δήμος Κορινθίων “νοικοκυρεύεται” – Απολογισμός 100 ημερών απ΄τον Βασίλη Νανόπουλο (βίντεο)

0

 «Βρήκα ένα δήμο εκτός ελέγχου, στα όρια της διάλυσης», με αυτά τα λόγια χαρακτήρισε ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος την κατάσταση που επικρατούσε στο δήμο πριν από 100 περίπου ημέρες όταν δηλαδή ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Απ΄τα πιο μικρά ζητήματα μέχρι τα σημαντικότερα ο Βασίλης Νανόπουλος αναφέρθηκε ξεχωριστά ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα το πρωί, για το πώς ο ίδιος και η νέα δημοτική αρχή τα διαχειρίστηκαν ώστε να επαναφέρουν σταδιακά την εύρυθμη λειτουργία του δήμου προς όφελος των δημοτών.

«Αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα τα προβλήματα και δεν τα βάζουμε «κάτω απ΄το χαλί» για να μη φαίνονται όπως έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή», επισήμανε ο δήμαρχος απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε τελευταία απ΄τον κ.Πνευματικό για τη φύλαξη της χωματερής.

Ο Βασίλης Νανόπουλος απαριθμώντας τα έργα που βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη στο δήμο μετά τον απεγκλωβισμό τους από σωρεία λαθών και παραλείψεων της προηγούμενης δημοτικής αρχής, δήλωσε ικανοποιημένος απ΄την απόδοση των αντιδημάρχων και των εργαζομένων του δήμου.

«Πλέον κάθε υπάλληλος γνωρίζει τις αρμοδιότητές του και αναλαμβάνει τις ευθύνες που απορρέουν απ΄τη θέση του. Το γραφείο του δημάρχου είναι ανοιχτό τόσο για το προσωπικό όσο και για τους δημότες. Υπάρχει επικοινωνία κάτι που είχε εκλείψει τα προηγούμενα χρόνια».

Για την εξωστρέφεια που παρουσιάζει πλέον ο δήμος, έκανε λόγο επίσης ο Βασίλης Νανόπουλος, μετά την ανάκαμψη σχέσεων με την Περιφέρεια, την συχνή επαφή με τα Υπουργεία, τη διάθεση συνεργασίας με το Επιμελητήριο Κορινθίας κ.α. Γεγονός που μόνο θετικό αντίκτυπο θα έχει στην κοινωνία.

Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε πως πρόκειται για ένα πλούσιο απολογισμό δράσης 100 ημερών, που προμηνύει ένα ελπιδοφόρο αύριο για το δήμο μας. Και μπορεί το πρώτο διάστημα η δημοτική αρχή να καταναλώθηκε σε υπηρεσίες για το αυτονόητο όμως ήταν αναγκαίο κακό. Με τη νέα χρονιά που θα ξεκινήσει να υλοποιεί το πρόγραμμά της θα έχουμε εμφανώς καλύτερα δείγματα γραφής για το έργο της.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε αναλυτικά τον απολογισμό για τις 100 ημέρες του νέου δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου και τις ερωτήσεις που έθεσαν οι δημοσιογράφοι στο τέλος των δηλώσεών του.

Επεισόδια έξω από το δικαστήριο Κορίνθου με βρισιές και προπηλακισμούς από τους συγγενείς της 73χρονης

Previous article

Σε Christmas Wine Party μας προσκαλεί η Λέσχη Οινόφιλων Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.