ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γιώργος Ιατρίδης γράφει μία ιστορία κάθε μέρα πρόκειται για 366 αφορισμούς για τα social media

0

Ο Γιώργος Ιατρίδης* μας ενημερώνει για το νέο βιβλίο που έχει στα “σκαριά” με τίτλο “Εικονικά Πραγματικοί”. Όπως λέει και ο ίδιος μοιάζει περισσότερο με on line project, παρά με ένα βιβλίο με την κλασική του μορφή. Όμως, οι λέξεις και οι έννοιες είναι αυτές που μετράνε.

Η Περίληψη

Ζούμε μια δεύτερη ζωή στα κοινωνικά δίκτυα, σαν μια δεύτερη ενηλικίωση, όμως, αντί να ωριμάζουμε, στενεύουν οι αντιλήψεις μας. Μεταφράζουμε τα πάντα σε αριθμούς και αντί να συνδεόμαστε με τον άλλον, αποτραβιόμαστε ακόμα πιο πολύ. Στα αλήθεια, τι πραγματικά θα συμβεί σε λίγο καιρό;

Το βιβλίο που βλέπεις σε κάποια οθόνη θα μπορούσε να είναι κι ένα εγχειρίδιο κοινωνικών δικτύων για αρχάριους και ταυτόχρονα ένας επαγγελματικός οδηγός για social media managers. Αυθόρμητη, ρεαλιστική, σαρκαστική γραφή που φέρνει 366 αφορισμούς να ορθώσουν το δικό τους ανάστημα και να αντιμετωπίσουν την έξαρση των social media.

Το παρόν βιβλίο έχει ξεκινήσει 1/1/2020 και θα ολοκληρωθεί 31/12/2020. Ο αριθμός των λέξεων ξεπερνάει τις 30.000

Στο κοντινό μέλλον η εικονική πραγματικότητα θα γίνει τόσο απτή, σε σημείο να αναρωτιόμαστε αν τελικά εμείς είμαστε «Εικονικά Πραγματικοί». Το μόνο που απομένει είναι να μας δικαιώσει η ιστορία ή μάλλον τα stories.

*Ο Γιώργος Ιατρίδης γράφει, φωτογραφίζει, αρθρογραφεί, και επίσης του αρέσει να δημιουργεί κοιτίδες πολιτισμού στο internet. Περισσότερα για εμένα μπορείς να βρεις στο iatridis.gr

Ένα πρωτομαγιάτικο γράμμα

Previous article

Ψυχογιός: Η ΝΔ εκθέτει εργαζόμενους, μικρομεσαίους και ευπαθείς ομάδες αλλά και το δημόσιο χρήμα

Next article

More in ΕΛΛΑΔΑ

You may also like

Comments

Comments are closed.