ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αλέξιος Πρίφτης στο Καλογεροπούλειο!

0
Evita, Victow Victoria, Sweet Charity, Chicago, Μερικοί το προτιμούν καυτό, Βιολιστής στη στέγη, Cabaret, όλα τα θρυλικά μιούζικαλ που ανέβηκαν στη χώρας μας φέρουν την υπογραφή του Αλέξη Πρίφτη. Είναι ο μουσικός που άλλαξε το μιούζικαλ στην Ελλάδα.

Αλέξιος Πρίφτης

Το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα σε συνεργασία με το μαέστρο και ενορχηστρωτή Αλέξιο Πρίφτη οργανώνουν μια σειρά από μαθήματα και σεμινάρια σε σχέση με το μουσικό θέατρο.

Θεωρείται ότι είναι το πιο δύσκολο είδος θεάτρου αφού συνδυάζει το τραγούδι με τη μουσική και το χορό. Στόχος αυτών των μαθημάτων / σεμιναρίων είναι να διδάξει, να αναλύσει και να εξηγήσει το πανέμορφο αυτό είδος θεάτρου, τη δομή και τη φόρμα του και να εμβαθύνει στα διάφορα μουσικά στυλ αλλά και στον τρόπο εκτέλεσής τους.

Το πρώτο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18.00 έχει θέμα τη ζωή και το έργο του συνθέτη Andrew Lloyd Webber.

Από πολλούς θεωρείται ότι είναι ο καλύτερος συνθέτης στην ιστορία του μουσικού θεάτρου με επιτυχίες όπως τα έργα Jesus Christ Superstar, Evita, Cats, The Phantom of the Opera και πολλά ακόμα. Θα ακολουθήσουν δύο ακόμα σεμινάρια σχετικά με το μουσικό θέατρο – οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν – και βασικός στόχος του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος είναι να ετοιμάσει μια συναυλία με ρεπερτόριο από το μουσικό θέατρο το καλοκαίρι του 2021 με τις μαθητικές και καλλιτεχνικές δυνάμεις του Ιδρύματος.

Για την παρακολούθηση δεν χρειάζονται γνώσεις μουσικής! Είσοδος 5 ευρώ

Το Καλογεροπούλειο ίδρυμα προσκαλεί όλες τις θεατρικές και χορογραφικές ομάδες της πόλης μας σε αυτήν την σημαντική για όλους εκδήλωση!
Πληροφορίες στο τηλ. 27410 22385

Ο Ε.Ε.Σταυρός Αγίων Θεοδώρων & οι Αυτοδύτες Λουτρακίου καθάρισαν την Παραλία Πευκάκια

Previous article

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στη μνήμη του ήρωα Νικηταρά

Next article

More in ΕΛΛΑΔΑ

You may also like

Comments

Comments are closed.