1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

«Ούτε μία ψήφος χαμένη» – Η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο

0

Από τον  πεζόδρομο της Εθν.Αντιστάσεως , εκεί που τις τελευταίες ημέρες συναντάς το προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, οι δημοκρατικοί πολίτες του προοδευτικού χώρου έστειλαν μήνυμα: «Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονη συσπείρωση. Το παιχνίδι γυρίζει. Καμία ψήφος χαμένη την Κυριακή».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες με τον Παναγιώτη Παναγιώτου υποψήφιο Βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και καλεσμένος ομιλητής της εκδήλωσης

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Φάνης Κουρεμπές. Στη φωτογραφία του sfedona.gr μαζί με τον Γιώργο Ψυχογιό, υποψήφιο βουλευτή στην Κορινθία

Το μέγεθος της συγκέντρωσης εκτιμάται ικανοποιητικό δεδομένο ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων λειτουργεί υπό την επιρροή της “ψυχολογίας του νικητή” που έχει διαμορφωθεί με κάθε τρόπο (ευρωεκλογές, δημοσκοπήσεις, ΜΜΕ, τάσεις, κτλ) και αποφεύγει να εμφανιστεί σε συγκέντρωση που δεν διοργανώνει  το φαβορί των εκλογών. Δεδομένο των συνθηκών λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ναι μεν λαβωμένος αλλά ακόμα δυνατός στην Κορινθία και το κυριότερο αποφασισμένος να δώσει με αξιοπρέπεια τη μάχη μέχρι τέλους.

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς  Γιώργος Παπασταμόπουλος (γ.γ. Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας), κάλεσε και τους έξι  υποψήφιους βουλευτές του  νομού να απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό, έδωσε το βήμα στον Παναγιώτη Παναγιώτου, υποψήφιο Βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, για το διακύβευμα των εκλογών. Την πολιτική εκδήλωση έκλεισε ο γνωστός οικονομολόγος Δημήτρης Σερεμέτης δίνοντας απαντήσεις σε όσους παρευρισκόμενους έθεσαν ερωτήματα σχετικά με την πολιτική που άσκησε η κυβέρνηση στα οικονομικά.

Συγκρατημένη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών επικρατεί στα στελέχη και τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ

Τέλος η βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική και τραγούδι, πολιτικά πηγαδάκια και αισιόδοξη διάθεση για την επομένη των εκλογών.

Προεκλογική εξόρμηση του Αντώνη Σαμαρά στην παραλία Καλάμια

Previous article

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Χρίστο Δήμα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.