ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίας του Tenea Prjct για το 2020 – Τα καλά και τα κακά νέα

0

Με μία ανάρτηση στα social συνοδευόμενη από ομαδικές “χαμογελαστές” φωτογραφίες, η ομάδα του Tenea Prjct ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των εργασιών της για το 2020 στις ανασκαφές που πραγματοποιούνται στην Τενέα. Επικεφαλής των ερευνών η πρώην γενική διευθύντρια του υπουργείου πολιτισμού και αρχαιολόγος Ελένη Κόρκα.

Το Σωματείο Φίλοι Αρχαίας Τενέας και τα μέλη του για μια ακόμη χρονιά επιμελήθηκαν τη γιορτή λήξης που φέτος ήταν ακόμα μεγαλύτερη καθώς ε΄να απ΄τα μέλη της ομάδας, η Πηνελόπη Βλάχου,  ορκίστηκε διαδικτυακά από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ως Αρχαιολογος.

Συγχαρητήρια στην Πηνελόπη, στην κα Κόρκα και σε όλη την ομάδα που με μεγάλο πάθος και μεράκι φέρνουν στο φως, κάθε χρόνο, σημαντικά κομμάτια της ιστορίας και του πολιτισμού μας.

Η ανάρτηση του Γ. Πετρίτση και Απ. Παπαφωτίου

Δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στο σχόλιο μιας ανάρτησης των Κορίνθιων Περιφερειακών Συμβούλων Γ. Πετρίτση και Απ. Παπαφωτίου απ΄την πρόσφατη επίσκεψή τους στο χώρο της ανασκαφικής έρευνας, με την ελπίδα να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα.

“Το μόνο αρνητικό σημείο για φέτος είναι η μεγάλη καθυστέρηση πληρωμής του ανθρώπινου δυναμικού, γεγονός που σημειώνεται για πρώτη φορά εδώ και 8 χρόνια . Παρά το γεγονός ότι η ανασκαφική έρευνα σταματά για φέτος την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2020 δεν έχει γίνει καμία εκταμίευση.

40 επιστήμονες και εργάτες εργάζονται κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και αξίζουν το καλύτερο .
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας επιβάλλεται στο σημείο αυτό να ενεργήσουν πιο γρήγορα, πιο συστηματικά και πιο αποτελεσματικά”.

Κόρινθος: Της πλατείας το … “κάγκελο”!

Previous article

Η Ελλάδα ξανά, μετά από επτά χρόνια, με το Ράλλυ Ακρόπολις στους σχεδιασμούς του WRC και της FIA

Next article

More in ΕΛΛΑΔΑ

You may also like

Comments

Comments are closed.