1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Να μεταφερθούν οι υπηρεσίες της Π.Ε. Κορινθίας στο πρώην στρατόπεδο Κορίνθου σχεδιάζει ο Π. Νίκας

0

Συνέντευξη τύπου στην Τρίπολη παραχώρησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να υπάρξει ο αναγκαίος συντονισμός μεταξύ της Περιφέρειας και των συναρμόδιων υπουργείων ώστε να να επιταχυνθούν όσο γρηγορότερα τα αποτελέσματα. “Τα έργα καθυστερούν εξαιτίας της ανυπαρξίας του αναγκαίου συντονισμού και όχι γιατί δεν υπάρχουν χρήματα, τα χρήματα υπάρχουν”, τόνισε ο κος Νίκας.

Ενώ πλέον έχουν δρομολογηθεί συσκέψεις στα Υπουργεία Υποδομών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, με αντικείμενο τα έργα στην Πελοπόννησο. Για τα αποτελέσματα αυτών θα ενημερώνεται, σύμφωνα με εντολή του, ο Πρωθυπουργός.

Στέγαση υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας

Ένα βασικό αίτημα είναι η μετεγκατάσταση των περιφερειακών υπηρεσιών στα στρατόπεδα της Τρίπολης, της Κορίνθου και του Ναυπλίου. Συγκεκριμένα για το κτίριο της Κορίνθου γνωρίζουμε όλοι ότι πρόκειται για ένα παλιό κτίριο με πολλές φθορές που δεν είναι προσβάσιμο για τα ΑμΕΑ και παρουσιάζει έντονο πρόβλημα στο κυκλοφοριακό και στο πάρκινγκ.

Ο Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε και στα παρακάτω θέματα που αφορούν την Κορινθία:

Φράγμα Ασωπού, λιμνοδεξαμενή Ξυλοκάστρου, Ισθμός, Υδατοδρόμια, κ.α.

Είναι ώρα για εθνική περισυλλογή – Ο πανηγυρικός της 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Previous article

Τριήμερο στην Ορεινή Κορινθία για Λασκαράκη – Σουλτάτο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.