ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Νέα πρόσωπα στον ΚΑΟ Κορίνθου

0

O ΚΑΟ Κορίνθου μετά την ανακοίνωση για την αποχώρηση του Βαγγέλη Μπούφη ύστερα από την 4ετή προεδρία του στην ομάδα, εξέδωσε ανακοίνωση για να καλωσορίσει τον νέο του προπονητή Κώστα Ρουμελιώτη.

Η ανακοίνωση:

Μ έναν προπονητή που “ακουμπά” ακριβώς στην φιλοσοφία μας ξεκινάμε τη νέα αγωνιστική χρονιά 2019-2020 “χτίζοντας” ουσιαστικά το νέο ΚΑΟ Κορίνθου!

Στο πρόσωπο του Προπονητή Κώστα Ρουμελιώτη βλέπουμε το ίδιο πάθος για το μπάσκετ, την ίδια αγάπη, το ίδιο μεράκι! Και για τον ΚΑΟΚ αυτά ήταν πάντα, από τη γέννηση του, τα θεμέλια για μια ομάδα – οικογένεια, για μια ομάδα με δυναμική και στόχους!

Ο Κώστας Ρουμελιώτης είναι “εραστής” και “εργάτης” του μπάσκετ και γι αυτό τον υποδεχόμαστε στην Κόρινθο με μεγάλη χαρά! Η εμπειρία, η κατάρτιση, οι γνώσεις, η απόλυτη αφοσίωσή του, ο επαγγελματισμός σε συνδυασμό με το πάθος του ερασιτέχνη αλλά και οι επιτυχίες του – μετρά 17 ανόδους στην καριέρα του– ήταν για εμάς αρκετά ώστε το απόγευμα της Πέμπτης , στο φυσικό χώρο της ομάδας, στην έδρα της, το ΔΑΚ Κορίνθου να δώσουμε τα χέρια!

Ο νέος Προπονητής σε στενή συνεργασία με το Γενικό Αρχηγό Σταύρο Δανιήλ πραγματοποιούν επαφές και σχεδιάζουν το ρόστερ της ομάδας ώστε τη φετινή χρονιά ο ΚΑΟΚ να κερδίσει το “στοίχημα” που ήδη έχει βάλει!

Η χρονιά που ξεκινά είναι πρόκληση, το γνωρίζουμε όλοι μας καλά!

Οι ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν θ αποδείξουν στην πράξη πως είμαστε έτοιμοι αλλά και αποφασισμένοι ν ανταποκριθούμε σε αυτήν!

 

Κώστα Σε καλωσορίζουμε!

Χτίζουμε μαζί το νέο ΚΑΟ Κορίνθου!

Η δανειστική βιβλιοθήκη του “Αγκαλιά-ΖΩ” πάει στην παραλία του Κάτω Διμηνιού

Previous article

Παρουσίαση του βιβλίου «Οι ψυχές των τόπων – Οδοιπορικό σε μιαν άλλη Κορινθία»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.