- Διαφήμιση -

Στο Λουτράκι επέστρεψε  για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η κορυφαία διοργάνωση Τριάθλου στην Ελλάδα, το Μεσογειακό Κύπελλο Triathlon1 & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου  σήμερα  Κυριακή 15 Οκτωβρίου από την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Περισσότεροι από 250 αθλητές  συμμετείχαν σε κάποιο από τα αγωνίσματα της διοργάνωσης. Το ενδιαφέρον  όμως, δεν περιορίστηκε μόνο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο αγώνας Triathlon1 των κατηγοριών Age – Groupήταν ανοιχτός προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους. Παράλληλα έγινε και αγώνας σκυταλοδρομίας με κάθε αθλητή της ομάδας να κάνει από ένα σκέλος του τριάθλου. Στα πλαίσια της ίδιας διοργάνωσης διεξείχθησαν και αναπτυξιακοί αγώνες Aquathlon και Super Sprint Triathlon , ανοιχτοί προς όλους τους αθλούμενους όπως και τα AG.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε εντός του ιστού της πόλης, με εκκίνηση στις 08:30 στο παραλιακό τμήμα του Club Hotel Casino Loutraki & του Waves cafe.  Ο τερματισμός και οι απονομές ολοκληρώθηκαν στο ίδιο σημείο κατά τις μεσημβρινές ώρες.