1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Μαριλένα Σούκουλη: Οι Ήρωες του Σήμερα αξίζουν την έμπρακτη αναγνώριση και την ευγνωμοσύνη όλων μας

0

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποίησε η βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με τον Διοικητή κο Γρηγόρη Καρπούζη, τον Διευθυντή ΕΣΥ κο Νικόλαο Καμπά , τον πρόεδρο της Επιτροπής Λοιμώξεων κο Κωνσταντίνο Μπάρλα, τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου κο Παντελή Αρβανιτάκη καθώς και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας κο Χρυσοβαλάντη Μέλλο .

Κατόπιν η βουλευτής Κορινθίας επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Κιάτου καθώς και το Κέντρο Υγείας Γκούρας, όπου ενημερώθηκε από τους Διευθυντές,  κο Αναστάσιο Χωρέμη και  κο Αλέξανδρο Χαρτσιά, για την λειτουργία των συγκεκριμένων υγειονομικών δομών.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η βουλευτής Κορινθίας κα Σούκουλη “είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ  δια ζώσης τους ανθρώπους που έδωσαν και δίνουν την μεγαλύτερη μάχη για την προστασία της  Δημόσιας Υγείας. Ευχαρίστησα προσωπικά τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου κο Καρπούζη καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου Κορίνθου για το εξαιρετικό έργο τους.

Οι Ήρωες του Σήμερα αξίζουν την έμπρακτη αναγνώριση και την ευγνωμοσύνη όλων μας. Αποτελούν παράδειγμα επαγγελματισμού και υπευθυνότητας για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Εξέφρασα για ακόμη μια φορά την προσωπική μου δέσμευση ότι όπως και πριν από την υγειονομική κρίση θα σταθώ δίπλα στα δίκαια αιτήματά τους για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υγειονομικών υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες της Κορινθίας μας. Αποτελεί την απόλυτη πολιτική μου προτεραιότητα.

Παράλληλα θα επιθυμούσα να σταθώ στο σημαντικό έργο που επιτελεί το υγειονομικό προσωπικό στα Κέντρα Υγείας  του Τόπου μας,  ιδιαίτερα σε απομακρυσμένες περιοχές, διασφαλίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την ισότιμη πρόσβαση για όλους τους πολίτες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Τους αξίζει ένα μεγάλο και ξεχωριστό Ευχαριστώ”

«Στηρίζουμε τη χώρα. Στηρίζουμε τις Μικρομεσαίες Εμπορικές Επιχειρήσεις»

Previous article

Γ. Ψυχογιός: Στη Βουλή το αίτημα της ΕΠΣ Κορινθίας για επιχορήγηση των ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.