ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μία Virtual B2B Έκθεση αποκλειστικά για τον Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων

0

Μία στοχευμένη διαδικτυακή εκδήλωση υλοποίησε ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου σε συνεργασία με τον Όμιλο KSD την Πέμπτη 01/10, μία virtual B2B έκθεση αποκλειστικά για τον  Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων.

Τουριστικοί Πράκτορες από όλο τον κόσμο παρακολούθησαν την online διαδικτυακή έκθεση, με χρήση της πλατφόρμας Zoom και μέσω live streaming σε dedicated σελίδα που ετοιμάστηκε αποκλειστικά για την συγκεκριμένη έκθεση. Το διαδικτυακό event ξεκίνησε στις 16:00 ώρα Ελλάδας με σκοπό να εξυπηρετηθούν χρονικά όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες.

Κατά τη διάρκειά του έγινε γενική παρουσίαση του προορισμού και κατόπιν ειδικές παρουσιάσεις  των θεματικών μορφών τουρισμού. Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους στο chat του Zoom και στο chat του live streaming link.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ανοιχτή πρόσκληση του οργανισμού προς τους πράκτορες για την υλοποίηση fam trip, η οποία έγινε αποδεκτή από την πλευρά τους. Εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν και συγκεντρωθεί ικανός αριθμός συμμετεχόντων το fam trip θα υλοποιηθεί το α΄εξάμηνο του 2021. Τα contacts όλων των πρακτόρων παραδόθηκαν από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου στα τουριστικά γραφεία και τα ξενοδοχεία με σκοπό την αξιοποίηση αυτών.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την KSD για τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων.

Ιστορική Απόφαση: Εγκληματική Οργάνωση η Χρυσή Αυγή

Previous article

Πέτρος Τατούλης: « Φωνάζει ο …κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης» (video)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.