5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μία τεράστια τσουλήθρα, ένα μεγάλο κάστρο και μία παράξενη μπανάνα περιμένουν τους μικρούς καρναβαλιστές στην παραλία Βραχατίου

0

Η οργανωτική Επιτροπή Καρναβαλιού Δήμου Βέλου-Βόχας μας ενημερώνει για τις εκπλήξεις που περιμένουν όσων επισκεφθούν την παραλία Βραχατίου τις ημέρες των Αποκριών.

Το φετινό μας καρναβάλι έρχεται ανανεωμένο, με πολλές εκπλήξεις για όλες τις ηλικίες.
Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 και ώρα 4.00μ.μ. στην παραλία Βραχατίου.
Το 7ο καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας θα γεμίσει με χρώμα την παραλία μας.
Ζαχαροπλάστες, Αρλεκίνοι, Ξυλοπόδαροι και Κλόουν θα βρίσκονται στο κέντρο της παρέλασης για να μας παρασύρουν στο ρυθμό του καρναβαλιού.
Η μεγαλύτερη έκπληξη έρχεται για τους μικρούς μας φίλους. Όλοι οι μικροί μας επισκέπτες θα μπουν στο πνεύμα του καρναβαλιού με αποκριάτικη μουσική, χορό και …φουσκωτά παιχνίδια.
Από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 και μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα ατελείωτο παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους με φουσκωτά παιχνίδια που θα στολίσουν την παραλία Βραχατίου.
Μία τεράστια τσουλήθρα, ένα μεγάλο κάστρο και μία παράξενη μπανάνα θα είναι στη διάθεση των παιδιών εντελώς δωρεάν!!!
Ώρες Λειτουργίας των φουσκωτών παιχνιδιών:
Παρασκευή 28/2/2020, Σάββατο29/2/2020 και Καθαρά Δευτέρα 2/3/2020 από 12.00 – 5.00μ.μ.
Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 από 11.00 – 7.00 μ.μ.
Τέλος ένα τρενάκι δρόμου, δέκα και πλέον μέτρων, θα δώσει την δική του νότα στο φετινό μας καρναβάλι και φυσικά θα είναι στη διάθεση όλων για να φωτογραφηθούν και να ξεναγηθούν με αυτό!!!
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ….΄΄φορέσετε΄΄ την καλύτερή σας διάθεση και να έρθετε να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί!!!

 

Η Νεμέα είναι ένας “κοιμώμενος γίγαντας” – Ο δήμαρχος Νεμέας για τον τουρισμό (video)

Previous article

Οι δεσμεύσεις Χατζηδάκη στο Δήμαρχο Κορινθίων – Ποια έργα σχεδιάζονται, ποια προχωρούν ήδη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.