- Διαφήμιση -

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 και ώρα 21.30, στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου

Την παράσταση «Υλικό Καποδίστριας», μια θεατρική σύνθεση του Γιάννη Μαργαρίτη, ο οποίος υπογράφει και την σκηνοθεσία, παρουσιάζει το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας, την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 και ώρα 21.30, στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Η παράσταση, που εντάσσεται στον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, αποτελεί παραγωγή του Δήμου Καλαμάτας, της Κ.Ε. Φάρις, του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε συμπαραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης.

Η παράσταση διερευνά με σύγχρονο και απόλυτα θεατρικό τρόπο, την άγνωστη σε πολλούς προσωπικότητα του πρώτου κυβερνήτη του Ελληνικού Κράτους που ο λαός αγάπησε σαν πατέρα του και που η προσωπικότητά του και το έργο του επέδρασαν καταλυτικά σε όλη την Ευρώπη. Τον μεγάλο του ανεκπλήρωτο έρωτα με την Ρωξάντρα Στούρτζα αλλά και τις πολιτικές παρακαταθήκες του.

Κείμενα/ Σκηνοθεσία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Yannis Margaritis

Μουσική/ Στίχοι: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ Dimitris Ikonomakis

Σκηνικό/ Κοστούμια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚΡΙΔΑΣ

Βίντεο: ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί:

Νίκος Ορφανός, Χρυσάνθη Δούζη, Δημήτρης Καλαντζής Dimitris Kalantzis, Γιώργος Τσαπόγας, Άρης Τσαμπαλίκας και Γιάννης Μαργαρίτης.

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Δήμος Καλαμάτας – Municipality of Kalamata Δηπεθε Καλαμάτας Περιφέρεια Πελοποννήσου – Peloponnese Region ΦΑΡΙΣ – Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καλαμάτας Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης