5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κόρινθος: Συνελήφθησαν δυο νεαροί για διάρρηξη οικίας

0

Συνελήφθησαν, χθες (19.9.2019) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 17 και 25 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ ο 17χρονος κατηγορείται επιπλέον για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και για στέρηση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

O 17χρονος και ο 25χρονος, χθες (19.9.2019) το πρωί, στην Κόρινθο, διέρρηξαν οικία αλλοδαπού και με τη χρήση μεταλλικής ράβδου τον ακινητοποίησαν, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα τους παραπάνω ημεδαπούς και τους συνέλαβαν.

Στη κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε η προαναφερόμενη μεταλλική ράβδος. Όπως, επιπλέον, προέκυψε ο 17χρονος δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- δισκία, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Το νέο Δήμαρχο Κορινθίων επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Previous article

Οι Κορίνθιοι ξανά στην Corinth!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.