ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Κράτησε και τον Νίκο Γάλα ο ΑΟ Λουτράκι

0

Στον ΑΟ Λουτράκι θα αγωνίζεται και τη φετινή σεζόν ο Νίκος Γάλας.

Ο έμπειρος μέσος συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου, που ανακοίνωσε την παραμονή του στην ομάδα για δεύτερη σερί σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΛ:

«Ο Α.Ο. Λουτράκι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Γάλα.

Να θυμίσουμε ότι ο έμπειρος μέσος, που βρίσκεται στην δεύτερη του χρονιά με την ομάδα μας, έχει σημαντική παρουσία σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο την περίοδο 2003-04. Ακολούθησαν τρία χρόνια στον Αιολικό στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Ιωνικός ο οποίος αγωνιζόταν στην Β Εθνική. Στην ομάδα της Νίκαιας παρέμεινε για δύο χρόνια και την σεζόν 2009-10 έκανε το «άλμα» στην Μεγάλη Βρετανία και την U21 της Στόουκ Σίτι.

Το καλοκαίρι του 2010 επέστρεψε στην Λέσβο για λογαριασμό της Καλλονής και σε τρία χρόνια πανηγύρισε ισάριθμες ανόδους φθάνοντας μέχρι την Super League.

Την περίοδο 2014-15 φόρεσε ξανά την φανέλα του Αιολικού και τον Ιανουάριο μετακόμισε στην Αυστραλία και το NPL για λογαριασμό των Oakleigh Cannons fc. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2016 και αγωνίστηκε στην Κόρινθο 06. Αγωνίστηκε επίσης με Πέλοπα Κιάτου στην Γ΄ Εθνική , Ερμή Κιβερίου, ΠΑΣ Κόρινθο, Βύζαντα Μεγάρων και Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!».

Πηγή: stisentra.gr

Η Μιχαλίτσα Ξύδη στην θέση του “Peter” στο δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων

Previous article

Με νέο ΓΠΣ ο δήμος Κορινθίων προχωρά για το νέο εργοστάσιο κομποστοποίησης και το 6ο ΣΠ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.