4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορινθία: Περισσότερα tablets για μαθητές που τα έχουν ανάγκη

0

Σε καθεστώς τηλεκπαίδευσης λειτουργούν για δεύτερη εβδομάδα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ενώ Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια μετρούν περισσότερες μέρες.

Τα προβλήματα των πρώτων ημερών με τη σύνδεση δείχνουν να ξεπεράστηκαν όμως μαίνεται το πρόβλημα έλλειψης συσκευών για μαθητές που αδυνατούν οι γονείς τους να αγοράσουν λόγω οικονομικής ανέχειας.

Το Υπουργείο Παιδείας κατόπιν συνεννόησης με τις Διευθύνσεις Α/βάθμιας και Β/βάθμιας διέθεσε 510 tablets σε μαθητές της Κορινθίας. Πριν λίγη ώρα ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας ανακοίνωσε μέσα απ΄την προσωπική του σελίδα στο FB πως κατόπιν επικοινωνίας που είχε με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως θα διατεθούν επιπλέον 635 tablets στην Κορινθία στο χρονικό διάστημα από 27/11 έως 10/12, για την διευκόλυνση του εκπαιδευτικού έργου των μαθητών μας αλλά και των καθηγητών.

Δεδομένο πως η ημερομηνία επιστροφής στην κανονική λειτουργία των σχολείων είναι αμφίβολη σύμφωνα με τα καθημερινά στοιχεία του ΕΟΔΥ, η είδηση είναι εξαιρετικά ευχάριστη καθώς επιτρέπει σε περισσότερους μαθητές να έχουν σωστή πρόσβαση στον έναν και μοναδικό τρόπο εκπαίδευσης στις μέρες μας.

 

Εκπαίδευση: Ο καθηγητής Γουργουλιάνης υποστηρίζει πως η έρευνα πρέπει να εισαχθεί απ΄το νηπιαγωγείο (video)

Previous article

Και επίσημα ανακοινώθηκε παράταση του lockdown

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.