1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Κλειστά τα σχολεία στην Κορινθία για προληπτικούς λόγους – Υπερβολή το χαρακτήρισε ο Χαρδαλιάς

0

Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλους τους δήμους Κορινθίας (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια και ΚΔΑΠ), σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μετά από απόφαση των Δημάρχων, για προληπτικούς λόγους ασφαλείας των μαθητών, ενόψει των επικείμενων έντονων καιρικών φαινομένων που πιθανόν να επηρεάσουν και την περιοχή μας.

Χαρδαλιάς: Υπάρχουν δήμαρχοι που κλείνουν σχολεία χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη για έντονη κακοκαιρία

Θα μου επιτρέψετε να πω ότι θεωρώ υπερβολικές τις αποφάσεις αγαπητών και εξαιρετικών κατά τα άλλα αυτοδιοικητικών να κλείνουν τα σχολεία, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί μας για τα πραγματικά καιρικά φαινόμενα. Δυστυχώς, υπάρχουν αποφάσεις αγαπημένων κατά τα άλλα δημάρχων, οι οποίοι κλείνουν τις περιοχές τους χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα κακοκαιρίας αύριο.

8 περιοχές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσονται οι Περιφερειακές ενότητες ΗλείαςΑχαΐαςΑιτωλοακαρνανίαςΜεσσηνίαςΙθάκηςΚεφαλονιάςΑρκαδίας και Ζακύνθου λόγω του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός», ο οποίος αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα μας τις επόμενες ώρες.

Αυτό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, που παράλληλα έκανε λόγο για μια «δύσκολη κατάσταση».

Ο κ. Χαρδαλιάς κάλεσε, επίσης, τον κόσμο να είναι προσεκτικός και ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν να πλησιάζουν ποταμούς και ρέματα.

Κορινθία: Πάνω από 70 μηχανήματα έτοιμα να αντιμετωπίσουν τον κυκλώνα “Ιανό”

Previous article

Ενα σπίτι της Κορίνθου, εικόνες μιας άλλης εποχής

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.