- Διαφήμιση -

Ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς θα ενημερώνουν δύο φορές την εβδομάδα σε Συνέντευξη Τύπου τους δημοσιογράφους, μετά τη ραγδαία αύξηση στα κρούσματα.

Η ενημέρωση θα γίνεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή, ξεκινώντας από αύριο Τρίτη 25/8 στις 18.00.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

 

Τι είχε δηλώσει ο Σωτήρης Τσιόδρας στην τελευταία τακτική ενημέρωση

Στις 26/5 δόθηκε η τελευταία προγραμματισμένη-τακτική συνέντευξη – ενημέρωση στους δημοσιογράφους από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά. Τότε ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε δηλώσει:

«Πλέον θα έχουμε καθημερινή γραπτή αναφορά έως τις 31 Μαΐου και εάν όλα συνεχίσουν καλά, τον Ιούνιο μια φορά την εβδομάδα θα ενημερώνεστε από το Υπουργείο Υγείας με μια γραπτή ανακοίνωση για την εξέλιξη της νόσου, όπως ακριβώς γίνεται κάθε χρόνο με τη γρίπη. Φυσικά για το νέο ιό θα συνεχίσουμε τη συνεχή μας επιδημιολογική επαγρύπνηση και επιτήρηση όλο το καλοκαίρι. Ας ελπίσουμε ότι η συμπεριφορά μας θα παραμείνει καλή με προσήλωση στους κανόνες υγιεινής, με τα μέτρα που λέμε τόσο καιρό και ας ευχηθούμε, τηρώντας αυτά τα μέτρα, να μη χρειαστεί να επανέλθουμε σε έκτακτες ή τακτικές τηλεοπτικές ενημερώσεις.

Ελπίζω όλοι μαζί να συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά, να συνεχίσουμε να τα καταφέρνουμε. Φτάσαμε με πολύ κόπο, πολύ μακριά, για να επιτρέψουμε οποιοδήποτε πισωγύρισμα».

«Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε καθημερινά ενημέρωση με τον κύριο Τσιόδρα, αυτό θα σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ξανά», είχε δηλώσει τότε ο Νίκος Χαρδαλιάς.