1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Και επίσημα ανακοινώθηκε παράταση του lockdown

0

Την παράταση του lockdown μέχρι τις 06.00 το πρωί της Δευτέρας 7ης Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε λίγο μετά τη 13.00 της Πέμπτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο το πρωί θα έχει μία κρίσιμη τηλεδιάσκεψη με την επιτροπή των λοιμοξιολόγων όπου και θα καθορίσει αν ξεδιπλωθεί ο κυβερνητικός σχεδιασμός για άνοιγμα όλων των σχολείων και της λιανικής ενόψει Χριστουγέννων. Ο κορονοϊος όμως επιμένει και καθυστερεί τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κυβερνητικός σχεδιασμός ήθελε να ανοίξουν όλα τα σχολεία στις 7 Δεκεμβρίου. Το ενδεχόμενο αυτό φαίνεται να απομακρύνεται ενώ πλέον φαίνεται πως υπάρχει νέος σχεδιασμός και θα ανοίξει μόνο η πρωτοβάθμια εκπαίδευση, παιδικοί σταθμοί νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, και με αυστηρά μέτρα για τις μετακινήσεις ων γονέων που θα πηγαίνουν και θα παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από το σχολείο. Όσο αφορά γυμνάσια και λύκεια υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, λόγω ότι στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι ενώ δεν υπάρχει κινητικότητα γονέων στα σχολεία των παιδιών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, υπάρχει κινητικότητα από τους ίδιους του μαθητές.

Κορινθία: Περισσότερα tablets για μαθητές που τα έχουν ανάγκη

Previous article

Δήμος Σικυωνίων: Νέα Χρηματοδότηση για την Ανακαίνιση του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.