ΕΛΛΑΔΑ

 Η πολυτάλαντη  Ελένη Περινού γοήτευσε το Κορινθιακό κοινό

0

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ και οι Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του βιβλίου της ΕΛΕΝΗΣ ΠΕΡΙΝΟΥ “Ε, και;”, στον Πολυχώρο ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, στην Κόρινθο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα τραγούδι αφιερωμένο στην Σητεία, με τον τίτλο “Κει στην άκρη αυτού του κόσμου”, σε στίχους και μουσική της Ελένης Περινού και ερμηνεία του Βασίλη Σκουλά.

Η Πηνελόπη Μπισμπίκη, ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου ΚΙΒΩΤΟΣ, αφού παρουσίασε την ψυχολόγο, ψυχοθεραπεύτρια – με κύριο άξονα την ψυχοθεραπεία Gestalt – στιχουργό και ερμηνεύτρια Ελένη Περινού, την Αρχοντούλα Πέτρου, μουσικό παραγωγό της ΕΡΤ και την Εύη Ξυνού, δημοσιογράφο της ΕΡΤ, οι οποίες μίλησαν στην συνέχεια, για την συγγραφέα και το βιβλίο της με τον δικό τους μοναδικό και αξιαγάπητο τρόπο, ευχαρίστησε το κοινό που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και ευχήθηκε σε όλους μια όμορφη βραδιά!

Η πολυτάλαντη  Ελένη Περινού, με αφορμή τους δύο ήρωες της ιστορίας της, μίλησε για τον άνθρωπο που πονάει και υποφέρει, εξαιτίας ασυνείδητων κινήσεων, που προέρχονται είτε από εμπλοκές στο οικογενειακό σύστημα, είτε από λανθασμένες συνδέσεις και ερμηνείες σε ατομικό επίπεδο.

 Σύμφωνα με την ίδια, καθώς το άτομο βαδίζει στον δρόμο της αυτογνωσίας έχει πολύτιμους βοηθούς τα συναισθήματα που του έχουν δοθεί ως δώρα – σηματοδότες και όχι για να καταπνίγονται από τα πρέπει και τα μη. Το άτομο προκειμένου να προσεγγίσει το φως της ύπαρξής του υπάρχει τρόπος να μάθει να αναγνωρίζει, να αποδέχεται και να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του, ωφελώντας τον εαυτό του και τους γύρω του.

Απλή, προσιτή, χαμογελαστή, γεμάτη φως, αγάπη, κατανόηση και διάθεση μοιράσματος η Ελένη Περινού απάντησε σε ερωτήματα του κοινού και έκλεισε την εκδήλωση ερμηνεύοντας τραγούδια από το cd της, με τίτλο “Στην άκρη αυτού του κόσμου”!

Το κοινό γοητευμένο την πλησίασε για να την συγχαρεί και να την ευχαριστήσει για όσα μοιράστηκε τόσο όμορφα και γλυκά με όλους και η ίδια τους αποχαιρέτησε με μια θερμή χειραψία και μια γλυκιά αφιέρωση σε αντίτυπα του βιβλίου της!

“Ανεγκέφαλοι” βανδάλισαν προτομή στην Κόρινθο

Previous article

Με 24ωρη απεργία απαντά η ΑΔΕΔΥ στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Next article

More in ΕΛΛΑΔΑ

You may also like

Comments

Comments are closed.