5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το σχόλιο της Madame Ginger για τον Ισθμό της Κορίνθου (video)

0

Σε ένα επεισόδιο της εκπομπής “Eat Like Local”, η γνωστή Food Blogger Madame Ginger αφήνει την Κυψέλη και έρχεται στο Λουτράκι για να συναντήσει την επίσης Food Blogger, αγαπημένη και Λουτρακιώτισσα Mamatsita .

Η στάση στον Ισθμό είναι απαραίτητη για να θαυμάσει ακόμα μία φορά τη θέα, όπως αναφέρει στο βίντεο η Madama Ginger, ακόμα και αν κάποιες φορές την τρομάζει να βρίσκεται πάνω στη γέφυρα. Αυτό όμως που σχολίασε -και ευτυχώς ευγενικά- η food blogger είναι ότι ενώ ο Ισθμός είναι ένα απ΄τα σημαντικότερα αξιοθέατα στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία ανάπτυξη στην περιοχή. “Θερμή παράκληση προς παράγοντες και επιχειρηματίες της περιοχής, βρε παιδιά είναι απ΄τα πιο τουριστικά μέρη φτιάξτε ένα καφέ της προκοπής, τι είναι αυτή η κατάσταση; Είναι τα ίδια καφέ όπως όταν πήγαινα εκδρομή με το σχολείο… και έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που τελείωσα το σχολείο. Δηλαδή Jesus…!”

Έτσι απλά για να μη λέτε ότι γκρινιάζουμε μόνο εμείς για την συνολική εικόνα του Ισθμού… Ευτυχώς για το Λουτράκι η Madame Ginger έκρινε πως είναι άδικα παρεξηγημένο καθώς τελικά είναι μαγικό!Φυσικά βοήθησε και η Mamatsita σε αυτό.

Δείτε το βίντεο:

 

Περικλής Κουλιφέτης : Η αληθινή –ίσως και ιδανική- σάτιρα θα πρέπει να κριτικάρει τους πάντες και όλες τις μεριές

Previous article

Συνάντηση Γκιολή – Καρπούζη για θέματα του Νοσοκομείου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.