4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΕΛΛΑΔΑ

Η θεατρική παράσταση που χάρισε άφθονο γέλιο στην Κόρινθο

0

Χθες βράδυ καταχειροκροτήθηκε από το κοινό η τελευταία παράσταση «”Εγώ στο λέω, εσύ αντέχεις να το ακούσεις;» ,  που έδωσε το Θεατρικό Εργαστήρι δήμου Κορινθίων στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου.

Δόθηκαν συνολικά δέκα επιτυχημένες παραστάσεις μιας κωμωδίας σε κείμενα Α.Τσέχωφ ,  διασκευή Παναγιώτη Μέντη και σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα. ( Διαβάστε ΕΔΩ την συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο sfedona.gr)

Το θεατρόφιλο κοινό της Κορινθίας απόλαυσε αυτή την θεατρική δουλειά που χάρισε άφθονο γέλιο για 2 ώρες ασταμάτητα όσο δηλαδή διαρκούσε η παράσταση.

Ο σκηνοθέτης συγκινημένος δήλωσε στο τέλος της παράστασης «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας σε όλες τις παραστάσεις και για τα καλά σας λόγια . Ιδιαίτερο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της παράστασης με κάθε τρόπο».

Για όσους δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν την παράσταση στην Κόρινθο να πούμε πως στο πλαίσιο του «Θεατρικού Χειμώνα Δήμου Σικυωνίων» το θεατρικό Εργαστήριο δήμου Κορινθίων θα δώσει μία ακόμα παράσταση την Κυριακή 1 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου στις 8.30 το βράδυ.

Διαδραστικό μουσείο στο κέντρο της πόλης προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου

Previous article

Ώρα για “νέο αίμα” στη ΝΟΔΕ Κορινθίας ;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.