1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΑΓΡΟΤΙΚΑ

“Είσαστε καλοί στο πελατειακό κράτος, στα ρουσφέτια καθώς και στα FAΚE NEWS”

0

 Ο Κύριος Καρασμάνης συνεχίζοντας την παραπλανητική του πολιτική αξιοποιώντας τα fake news στα οποία όπως φαίνεται έχει ειδικευτεί πέραν του δεόντως, προσπαθεί (με αξιοθαύμαστο ζήλο είναι αλήθεια), να αποδείξει ότι ο ΕΛ.ΓΑ. είναι ένα διαλυμένος Οργανισμός ο οποίος διοικείται από μια ηγεσία πολιτική η οποία είναι άχρηστη.

Για να πείσει τους αγρότες προς άγραν ψήφων εκμεταλλεύεται τον πόνο των συνανθρώπων μας από τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειες τους εξαιτίας των χαλαζιών και ανέξοδα λέει αυτά που λέει.

«Όμως κύριε Καρασμάνη έχετε ξεπεράσει τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης και έχετε μπει στο χειρότερο είδος πολιτικής της μαυρογιαλούρικης μικροπολιτικής. Δεν γνωρίζετε ότι ο ΕΛ.Γ.Α. διενεργεί εκτιμήσεις σε όλες τις χαλαζόπληκτες περιοχές; Από τη πρώτη στιγμή ο ΕΛ.Γ.Α ήταν  στα χαλαζόπληκτα χωράφια, με επισημάνσεις, με οδηγίες με εκτιμήσεις. Γιατί προσβάλετε τόσο πολύ τους εργαζομένους;

Μπορεί να είμαστε σε προεκλογική περίοδο άλλα ο ΕΛ.Γ.Α επιτελεί το έργο του ανεξαρτήτως περιόδων. Μπορεί στα δικά σας χρόνια να ίσχυε το πελατειακό κράτος και οι αποζημιώσεις να γίνονταν μέσω των κομματικών γραφείων , ξέρετε εσείς από την παράταξη σας, αλλά αυτό σήμερα δεν υπάρχει.

Δεν γνωρίζεται ότι το Μέτρο 5 (5.1) έχει ενεργοποιηθεί, έγινε η πρώτη πρόσκληση με μεγάλη επιτυχία εκ μέρους συμμέτοχής των αγροτών και τώρα ετοιμάζεται δεύτερη πρόσκληση.

Για τα αεροπλάνα δεν γνωρίζετε ότι συνεχίζουν απρόσκοπτα τις εναέριες επιχειρήσεις; τόσες φορές δεν σας το γράψαμε για τα φυσίγγια; Τόσες φορές σας είπαμε ότι  χρησιμοποιήθηκαν τα φυσίγγια με επιτυχία και ότι το υπόλοιπο φυσιγγίων ανέρχεται σε 18.000 περίπου; Γιατί τόσο ψέμα;

Για το μέτρο 17 γιατί δεν εξηγείτε στους αγρότες ότι έχει περισσότερο να κάνει με τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες και όχι με το δημόσιο χαρακτήρα του ΕΛ.Γ.Α.

Εξηγείστε στον αγροτικό κόσμο τι θα γίνει με την ιδιωτική ασφάλιση όπως την ονειρεύεστε σύμφωνα με την νέο-φιλελεύθερη πολιτική που διακατέχει τη παράταξη σας».

Και για να μην μακρηγορούμε ρωτάμε τον Κύριο Καρασμάνη, σαν Υπουργός που ήταν την περίοδο του 2014 αλλά και τη παράταξή του που κυβερνούσε την χώρα το 2012-2014, γιατί δεν θωράκισε τον ΕΛ.Γ.Α. όπως έπρεπε και κόπτεται τώρα ότι τάχα είναι όλα καταστροφικά; γιατί δεν βελτίωσε τον τρόπο καταβολής των αποζημιώσεων και των εισφορών από τότε ;και γιατί δεν εισήγαγε στους Κανονισμούς του ΕΛ.Γ.Α νέους κινδύνους κατόπιν αναλογιστικών μελετών;

Η απάντηση είναι μία. Γιατί και ο ίδιος και η παράταξη του κορόιδευαν τον κόσμο όπως και τώρα που βρίσκονται στην αντιπολίτευση ,άκοπα λένε διάφορα με στόχο τις ψήφους. Η πραγματικότητα είναι ότι το πρόγραμμα τους ευνοεί τους λίγους έναντι των πολλών.

Η ιστορία κύριε Καρασμάνη έχει γράψει ότι επί ΝΔ, το χρέος του ΕΛ.Γ.Α είχε φτάσει τα 4.3 δις και οι καταλογισμοί προστίμων έπεφταν σύννεφο. Ο ΕΛ.Γ.Α ήταν ένα βήμα πριν το κλείσιμο. Επομένως η ιστορία λέει ότι είσαστε καλοί στο πελατειακό κράτος και στα ρουσφέτια καθώς και στα FAΚE NEWS.

Και κάτι τελευταίο για σας από την ιστορία. Σε ερωτήσεις στη βουλή είχατε γράψει ότι ήσασταν υπερήφανος που αφήσατε στα ταμεία του ΕΛΓΑ 345 εκ. ευρώ, χωρίς βέβαια να πείτε ότι τα λεφτά αυτά προέρχονταν από δάνεια των τραπεζών συνολικού ύψους 3,8 δις. ευρώ τα οποία ελήφθησαν κάτω από τις πιέσεις της Κυβέρνησής σας και ένα τμήμα αυτού πριν τις εκλογές του 2009, με σκοπό την τακτοποίηση του πελατειακού σας ακροατηρίου που είχε χτίσει το κόμμα σας, η Νέα Δημοκρατία. Τα λεφτά δε των δανείων αυτών όπως ξέρετε τα πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος και προσμετρήθηκαν στο έλλειμμα της γενικής Κυβέρνησης με τα επακόλουθα που γνωρίζουμε.

Να σας χαίρεται λοιπόν ο αρχηγός σας για τις ωραίες ιδέες που έχετε και για τις μεταρρυθμίσεις που ονειρεύεστε.

 

Ο Πρόεδρος

Θεοφάνης  Κουρεμπές

Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου: Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με… πιστοποιητικό

Previous article

“ΟΝΕΙΡΟΥ-ΦΑΝΤΑΣΙΑ” – 8 έφηβοι επί σκηνής

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.