4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΕΛΛΑΔΑ

Είδαμε την «Φιλουμένα Μαρτουράνο» από την Θεατρική Σκηνή Χιλιομοδίου

0

 

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος παραστάσεων  για την «Φιλουμένα Μαρτουράνο» από την Θεατρική Σκηνή Χιλιομοδίου , παρακολουθήσαμε και απολαύσαμε ακόμα μια σπουδαία δουλειά που παρουσίασε η ομάδα του σκηνοθέτη Χρήστου Τσίρτση.

Το «Φιλουμένα Μαρτουράνο» του Εντουάρτο Ντε Φιλίππο , πρόκειται για ένα διάσημο έργο που σε συγκινεί αλλά και σε διασκεδάζει με τους έξυπνους και κωμικούς διαλόγους του. Ένα έργο ρομαντικό και ταυτόχρονα δυναμικό που μιλάει για την μητρική αγάπη.

Η Θεατρική Σκηνή Χιλιομοδίου έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας για ερασιτεχνικό θέατρο και αντιμετωπίζει με επαγγελματισμό ερμηνείες , σκηνικά , κουστούμια και γενικά όσα συνθέτουν μια όμορφη παράσταση. Δεν είναι τυχαίο που στα 9 χρόνια ζωής της έχει δημιουργήσει ένα κοινό που με συνέπεια παρακολουθεί κάθε νέα παράσταση και την προτείνει ανεπιφύλακτα σε θεατρόφιλους της Κορινθίας και όχι μόνο.

Η παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο»  παίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο και όπως ενημερωθήκαμε θα πάρει παράταση για 2 ακόμα παραστάσεις δηλαδή για το επόμενο ΣΚ.

Σας προτείνουμε να μην τη χάσετε αλλά πρωτίστως να κλείσετε τηλεφωνικά τις θέσεις σας
( τηλ. 690 896 1157) γιατί μπορεί ούτε σε σκαλάκι να μη βρείτε να καθίσετε …

Η χημεία που έχουν αναπτύξει οι ηθοποιοί της παράστασης και κυρίως οι δυο πρωταγωνιστικοί ρόλοι ( Αναστασία Λαυκιώτη ως Φιλουμένα Μαρτουράνο και Δημήτρης Ανδριανός ως Ντομένικο Σοριάνο) έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχημένη απόδοση του έργου. Η δουλειά , η αγάπη και το μεράκι των ερασιτεχνών ηθοποιών  είναι αναμφισβήτητα εμφανέστατα πάνω στην σκηνή . Και σε πολλές περιπτώσεις το ταλέντο δεν κρύβεται …

Περιμένουμε με λαχτάρα τη νέα τους δουλειά αυτή τη φορά στο καλοκαιρινό τους στέκι.

 

Θεατρική Σκηνή Χιλιομοδίου

Εκδήλωση ενημέρωσης και αντίδρασης για την εισαγωγή των νέων θρησκευτικών στα σχολεία

Previous article

Συνελήφθησαν την ώρα που έκλεβαν αγροτικά προϊόντα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.