ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δηλώσεις Προέδρου Επιμελητηρίου Κορινθίας για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης

0

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης με αφορμή τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο πακέτο μέτρων στήριξης της οικονομίας δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Νότιας Ελληνικής Τηλεόρασης (ΝΕΤLIVE) :

« Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση. Είναι μέτρα που στηρίζουν την εργασία, την ρευστότητα των επιχειρήσεων, το εισόδημα των πιο αδύναμων αλλά και της μεσαίας τάξης που δοκιμάστηκε για πολλά χρόνια. Δείχνουν την φιλελεύθερη κατεύθυνση της κυβέρνησης και το θάρρος της για μεταρρυθμίσεις. Είμαστε αισιόδοξοι μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί παρά την υγειονομική κρίση που βιώνουμε, η κυβέρνηση αυτή προχωράει σε αποφάσεις που μειώνουν τα τεράστια κόστη των επιχειρήσεων και είναι μέτρα ανακούφισης, μέτρα παροχών και ενίσχυσης της εργασίας και της επιχειρηματικότητας και όχι μέτρα επιδομάτων. Στόχος τα νέα μέτρα αυτά να γίνουν και μόνιμα.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο κλάδος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων τα τελευταία χρόνια έχει εξοντωθεί οικονομικά λόγω των μέτρων αφαίμαξης που είχαν επιβληθεί. »

Συνάντηση στην Κόρινθο για το δρόμο Νεμέα-Κιάτο

Previous article

Μάθε τι μέτρα ισχύουν από σήμερα στην Αττική μέχρι και τις 30/9

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.