1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Γιατί ο Νανόπουλος “δωρίζει” στον Πνευματικό ένα κρουαζιερόπλοιο; (video)

0

Ένα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο έχει ρίξει άγκυρα εδώ και μέρες στο λιμάνι της Κορίνθου προσελκύοντας τα βλέμματα των περαστικών και προκαλώντας διάφορες εικασίες για τους λόγους παραμονής του στην πόλη μας.

Επιβάτες δεν έχει παρά μόνο το πλήρωμα του που φθάνει τους 40 περίπου άνδρες. Γιατί έδεσε στο λιμάνι και πότε θα φύγει; Τέλος στα εξωπραγματικά σενάρια θέτει ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος με δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, που κάποια από αυτά ήθελαν το κρουαζιερόπλοιο να χρησιμοποιηθεί για τη φιλοξενία μεταναστών.

“Το κρουαζιερόπλοιο αυτό θα μείνει αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Κορίνθου για περίπου ένα χρόνο, λόγω της πανδημίας. Στο διάστημα αυτό η ιδιοκτήτρια εταιρεία καταβάλλει 4.000 ευρώ μηνιαίως για τον ελλιμενισμό του στο Λιμενικό Ταμείο του Δήμου.  Επιπλέον σε λίγο καιρό μπορεί να δούμε και ένα δεύτερο πλοίο”.

Ο δήμαρχος Κορινθίων αποκάλυψε πως γίνονται επαφές με τη συγκεκριμένη εταιρεία αλλά και με άλλες ώστε να εντάξουν στο πρόγραμμά τους την Κόρινθο όταν γίνει επανεκκίνηση του τουρισμού της κρουαζιέρας στη λήξη της πανδημίας.

“Το κρουαζιερόπλοιο αυτό είναι ένα “μικρό δωράκι” στον Αλέκο Πνευματικό που του το χρωστούσα απ΄το 2014 όταν έλεγε πως δεν μπορούν να έρθουν κρουαζιερόπλοια στην Κόρινθο”, δήλωσε με περιπαικτική διάθεση ο Βασίλης Νανόπουλος.

Covid-19: Αρνητικό ρεκόρ για την Ελλάδα! 865 νέα κρούσματα σήμερα Τετάρτη 21/10

Previous article

“Το αθάνατο κρασί του ’21: Ταξιδεύουμε στα χρόνια της Επανάστασης” -Βιωματικές δράσεις από το Μουσείο Λινός

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.