5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βραχάτι | Ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους μαθητές τον Σεπτέμβρη

0

Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων σε αρκετά σχολεία της Κορινθίας, έχουν οργανωθεί και δραστηριοποιηθεί έντονα για την αναβάθμιση των σχολείων μας. Γνωρίζοντας ότι οι κτιριακές σχολικές υποδομές αλλά και ο εξοπλισμός είναι ελλιπείς, καταφέρνουν με εκδηλώσεις και χορηγίες να εξασφαλίσουν χρήματα για να υλοποιηθούν απαραίτητα έργα για τα παιδιά τους.

Κάπως έτσι στο Δημοτικό Σχολείο Βραχατίου ολοκληρώθηκε η κατασκευή του ακρυλικού αντιολισθηρού δαπέδου στο μπάσκετ και το βόλεϊ…

Ο Σύλλογος Γονέων αναφέρει:

Την Κυριακή 21.07.2019 ολοκληρώθηκε η κατασκευή του ακρυλικού αντιολισθηρού δαπέδου στο μπάσκετ και το βόλεϊ του Δημοτικού Σχολείου. Με τα χρώματα άλλαξε η όψη της αυλής και ομόρφυνε το Σχολείο. Τα παιδιά δεν θα γλιστρούν παίζοντας και ελπίζουμε να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον τους για τον αθλητισμό. Για το έργο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Διευθυντή κ. Ανδρικόπουλο για την άψογη συνεργασία, τους χορηγούς μας που είναι η Μότορ Όϊλ Ελλάς, το ξενοδοχείο Αλκυών, τα Super Market Κρητικός και ο εκπρόσωπος τους κ. Λουμάνης Δημήτριος, αλλά κυρίως ευχαριστούμε τους γονείς για την στήριξη που προσφέρουν στον Σύλλογο.
Καλορίζικο !!

 

“Επενδύστε στην Πελοπόννησο” Ο Τ.Ο.Π παροτρύνει καταξιωμένους Έλληνες του εξωτερικού

Previous article

Ένα χρόνο μετά την τραγική απώλεια της Πόπης Σιαπκαρά στο Μάτι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.