1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανακοινώθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε όλη τη χώρα

0

Σε όλη την επικράτεια επιβάλλεται απαγόρευση κυκλοφορίας. Αυτό ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Από τις 9 το βράδυ – 5 το πρωί επιτρέπεται έξοδος από το σπίτι μόνο για εργασία, βόλτα με κατοικίδιο και γιατρό. Το μέτρο θα έχει ισχύ από την Παρασκευή.

Κλείδωσε η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00. Οπότε η έξοδος από το σπίτι μετά τις 9 μμ θα επιτρέπεται μόνο για εργασία, λόγους υγείας ή μικρή βόλτα με το κατοικίδιο. Και γι’ αυτές τις κατηγορίες θα πρέπει να στέλνει ο κόσμος SMS στο 13033.

Σημειώνεται πως εξακολουθεί να απαιτείται SMS στο 13033 για μετακινήσεις για λόγους υγείας και συνοδείας κατοικίδιου ζώου.

Από την Παρασκευή το πρωί, μετά τις 21:00 το βράδυ και ως τις 05:00 το πρωί, θα ισχύουν τα παραπάνω μέτρα.

Και συνέχισε ο Νίκος Χαρδαλιάς: “Δεύτερον, σε ό, τι αφορά την ατομική άθληση, διευκρινίζουμε ότι αυτή δεν αφορά στην άθληση / προπόνηση στο πλαίσιο των αθλητικών σωματείων, αλλά αυστηρά και μόνο στην ατομική άθληση, σε συνθέσεις ως τρία άτομα και με ισχυρή σύσταση αυτή να πραγματοποιείται κοντά στην κατοικία.Το κυνήγι και το ψάρεμα δεν επιτρέπεται.

Τέλος, σε ό, τι αφορά την τηλεργασία: Κάθε οργανισμός του Δημοσίου και του Ιδιωτικού τομέα, υποχρεούται από την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου, να διαθέτει ανά πάσα στιγμή έκθεση που να τεκμηριώνει τη λειτουργία με το απολύτως αναγκαίο προσωπικό και τους εργαζομένους που έχουν τεθεί σε καθεστώς τηλεργασίας. Οι έλεγχοι για την εφαρμογή της τηλεργασίας και των υπολοίπων μέτρων ήδη έχουν ενταθεί και θα συνεχιστούν.

Να σημειωθεί ότι ενθαρρύνουμε και συστήνουμε και στους τηλεοπτικούς σταθμούς να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένα κριτήρια, μειώνοντας στον απολύτως απαραίτητο αριθμό τους παρουσιαστές και τους προσκεκλημένους που βρίσκονται στο στούντιο.

Τα κρούσματα σήμερα

18 κρούσματα στην Κορινθία

2752 κρούσματα σήμερα Τετάρτη 11/11. Ρεκόρ θανάτων, καθώς σήμερα εχασαν τη ζωή τους 43 άνθρωποι.Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.

Σήμερα, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, ο ΕΟΔΥ εξέδωσε ανακοίνωση για την επιδημιολογική εξέλιξη της πανδημίας από τον κορονοϊό στην Ελλάδα και τα νέα κρούσματα σήμερα:

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 2752, εκ των οποίων 39 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 63321 (ημερήσια μεταβολή +4.5%), εκ των οποίων 54.2% άνδρες.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 43, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 909 θάνατοι.

Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 297 (72.4% άνδρες).

Από το σύνολο των 63321 κρουσμάτων, 4556 (7.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 17036 (26.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι 39 έτη (εύρος 0 έως 104 ετών), ενώ η μέση ηλικία των θανάτων είναι 79 έτη (εύρος 25 έως 103 ετών).

Δ. Σικυωνίων: Δωρεάν υπηρεσίες Ψυχολόγου και Κοινωνικού Λειτουργού

Previous article

Αναγκαία η κατασκευή κόμβου στη θέση ΓΚΑ Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.