- Διαφήμιση -

Aπόψεις και εμπειρίες για τη διαχείριση του προσφυγικού και του μεταναστευτικού ζητήματος αντάλλαξαν κατά τη διάρκειας δύο ωρών συνάντησή τους, που έγινε «σε καλό κλίμα», ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης και ο αναπληρωτής υπουργός, Γιώργος Κουμουτσάκος, με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνάντηση, που έγινε έπειτα από αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συζητήθηκαν όλα τα φλέγοντα θέματα γύρω από τη διαχείριση του προσφυγικού- μεταναστευτικού, όπως η αποσυμφόρηση των νησιών, οι επιστροφές, τα κλειστά κέντρα κράτησης, οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και οι θέσεις της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό επίπεδο ενόψει της εκκίνησης της διαπραγμάτευσης για την κοινή ευρωπαϊκή πολιτική μετανάστευσης.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ο βουλευτής Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός, αν. Τομεάρχης για τη Μεταναστευτική Πολιτική της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, μας μεταφέρει τα βασικά σημεία της συνάντησης και αποκλειστικά μέσα απ΄την κάμερα του sfedona.gr, καταγγέλλει τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στα Κέντρα Μεταναστών στην Κορινθία ενώ αποδίδει τα εύσημα στους ανθρώπους που προσφέρουν σημαντικό εθελοντικό έργο.

Δείτε το βίντεο: