- Διαφήμιση -

Εντός της ημέρας πρόκειται να παρουσιαστεί μια επιδημιολογική μελέτη που έχουν κάνει Έλληνες επιστήμονες μετά από πρότασή τους στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αφορά τις επιπτώσεις του κορονοϊού και τις έρευνες για εκτεταμένες εξετάσεις ανίχνευσης αντισωμάτων αλληλουχίας ιικών γονιδιωμάτων και γενετικής ανάλυσης ασθενών. Αυτό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας κατά τη χθεσινή του συνέντευξή του στην ΕΡΤ, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται για έρευνα εξεύρεσης εμβολίου.

Ο κ. Δήμας αναφέρθηκε και στην Πολιτεία Καινοτομίας λέγοντας πως είναι ένα χώρος συνεύρεσης Καινοτομίας όπου αναμένεται να παράξει περίπου 2.500 νέες θέσεις εργασίας και «η χώρα μας θα αποκτήσει ένα πολύ σύγχρονο Κέντρο Καινοτομίας χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει ούτε 1 ευρώ και αναμένεται να την ξαναβάλει στο χάρτη της Καινοτομίας και της Ανταγωνιστικότητας διεθνώς».

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

«Το μόνο καλό που θα κρατήσουμε από αυτή την κρίση είναι η ταχύτατη προσαρμογή που επετεύχθη στην χρήση των νέων Τεχνολογιών στο σύνολο της δημόσιας διοίκησης αλλά και στον ιδιωτικό τομέα», υπογράμμισε ο κ. Δήμας.