- Διαφήμιση -

 Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανέφερε ότι το αποτέλεσμα της προσπάθειας κρίνεται μέρα με την ημέρα, το αποτέλεσμα όμως σε ελάχιστες ώρες ή μέρες μπορεί να ανατραπεί. Κάλεσε τον κόσμο να συνεχίσει να τηρεί τα μέτρα και ανακοίνωσε ότι παρατείνονται οι απαγορεύσεις για άλλες τρεις εβδομάδες.

Δεν γίνονται πλέον αλλαγές στις δηλώσεις μόνιμης κατοικίας από σήμερα, εκτός για εξαιρετικές περιπτώσεις, ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Οι απαγορεύσεις για άσκηση ή κολύμπι δεν ισχύουν για πολίτες που τα χρειάζονται για θεραπευτικούς λόγους. Χρειάζεται να έχουν μαζί τους τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

10036: Για ψυχολογική στήριξη, είναι η γραμμή που μπορούν να καλούν οι πολίτες.

Με πρωτοβουλία του Τάκη Θεοδωρικάκου δημιουργήθηκαν οι πλατφόρμες citysolidarity.gov.gr και animalsolidarity.gov.gr για τους πολίτες που έχουν ανάγκη και τα ζώα.

Κάποιοι επιμένουν με τεχνάσματα να υπονομεύσουν την προσπάθεια. Σήμερα παρατηρήθηκε στην Αθήνα αυξημένη κινητικότητα. Αυτοί οι λίγοι υπονομεύουν τις προσπάθειες του συνόλου.

«Αλήθεια, κανείς δεν βλέπει τι γίνεται στην Ευρώπη;», αναρωτήθηκε ο κ. Χαρδαλιάς. Θα δείξουμε μηδενική ανοχή και τις επόμενες μέρες μένει να αποδειχθεί.

Ας μείνουμε σπίτι και μόνο σπίτι.