- Διαφήμιση -

Σήμερα το απόγευμα , ανήμερα της 25ης Μαρτίου 2018 , φωτιά ξέσπασε πιθανότατα από βραχυκύκλωμα στο χώρο του φουαγιέ του Green Theater των Αρχαίων Κλεωνών.

To φουαγιέ του Green Theater

Λόγω των εύφλεκτων υλικών η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέστρεψε ολοσχερώς όλο το φουαγιέ ενώ εξαπλώθηκε και στους γύρω χώρους  . Πληροφορίες λένε πως ζημιές από την φωτιά υπέστη και η κατοικία των ιδιοκτητών .

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Η πυροσβεστική έθεσε υπό έλεγχο την φωτιά και μέσα σε λίγη ώρα κατάφερε να την σβήσει ολοκληρωτικά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις όμως κάνουν λόγο για δυστυχώς μεγάλη καταστροφή  για το αγαπημένο καλλιτεχνικό στέκι που με αγάπη η ηθοποιός Ειρήνη Βελιμαχίτη δημιούργησε.

Σκληρές ώρες για την αγαπημένη ηθοποιό καθώς λίγες μόνο μέρες πριν έχασε τον πατέρα της και τώρα μετά το σημερινό καλείτε να διαχειριστεί ακόμα μια απώλεια .

Το sfedona.gr εύχεται να ξεπεραστεί και αυτή η δυσκολία και να απολαύσουμε ακόμα ένα φεστιβάλ το καλοκαίρι που μας έρχεται στο Green Theater.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Αιτία η πυρκαγιά που ξέσπασε ανήμερα 25ης Μαρτίου (από έκρηξη θερμοσίφωνα) στο φουαγιέ του θεάτρου. Λόγω των εύφλεκτων υλικών η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέστρεψε ολοσχερώς όλο το φουαγιέ ενώ εξαπλώθηκε και στους γύρω χώρους (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). […]