- Διαφήμιση -

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στην Μαυρολίμνη.   Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη με την φωτιά που κατέκαψε τα πάντα στο πέρασμά της από την Κορινθία και την Δυτική Αττική.

Το σπίτι τους, το οποίο είχαν φτιάξει πριν από τρεις ημέρες έγινε στάχτη! Μιλώντας στο newsit.gr σε κατάσταση σοκ περιέγραψαν όλα όσα έγιναν μέχρι την στιγμή που επέστρεψαν και αντίκρυσαν μόνο αποκαΐδια.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

«Ήρθε η αστυνομία το βράδυ και μας απομάκρυνε και μας είπε να πάμε στο Αλεποχώρι και τελικά καταλήξαμε στα Μέγαρα. Μείναμε όλο το βράδυ στο αυτοκίνητο στο γήπεδο της πόλης και περιμέναμε να ξημερώσει. Σήμερα το πρωί γυρίσαμε με τα πόδια και είδαμε το σπίτι μας καμένο! Το σπίτι μας που το είχαμε φτιάξει πριν από 3 μέρες. Κάηκαν τα πάντα: Το σαλόνι, η κουζίνα όλα έπεσαν!»

Ο εν λόγω άνδρας, ο Βασίλης Γερούτης, μάλιστα κατάγεται από τα Κλεισορεύμματα  και μέχρι προ διετίας εργαζόταν στο Τμήμα Ηλεκτρφωτισμού του δήμου Αγρινίου ενώ πλέον συνταξιοδοτήθηκε. Είδε δυστυχώς τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη σε λίγες ώρες.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ-newsit.gr