- Διαφήμιση -

Άτιμο FACEBOOK άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις…

Μια νέα σελίδα δημιουργήθηκε στο facebook  από «Φίλους του Χρήστου Χασικίδη»  με όνομα «Δήμαρχος ο Χρήστος Χασικίδης» .

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Απ΄τα ιδρυτικά μέλη της  «Πορείας Ευθύνης»  , πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κορινθίων ο αγαπητός καρδιολόγος Χρήστος Χασικίδης  κρατάει κλειστά ακόμα τα χαρτιά του στο θέμα υποψηφιότητας ή όχι για την δημαρχεία στις επόμενες εκλογές.

«Δεν έχει καμία σχέση με την σελίδα ο γιατρός. Είμαστε απλοί πολίτες της Κορίνθου, που θέλουμε δήμαρχο τον Χρήστο Χασικίδη. Τίποτα περισσότερο…» , αναφέρουν οι διαχειριστές της σελίδας.

Είτε αυτή η πρωτοβουλία ξεκίνησε χωρίς την συγκατάθεση του γιατρού είτε με αυτή , κατά την ταπεινή μας άποψη είναι άστοχη.

Στην πρώτη περίπτωση γιατί δεν μπορείς να πιέσεις κάποιον να θέσει υποψηφιότητα για ένα τόσο σοβαρό θεσμικό ρόλο αν δεν το επιθυμεί και στην δεύτερη περίπτωση  , αν αποτελεί επικοινωνιακό τέχνασμα ως προπομπός για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του είναι μια μέθοδος ξεπερασμένη .

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Χρήστος Χασικίδης μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεδιαλύνει την υπόθεση και όποια απόφαση και αν πάρει για το πώς θα κινηθεί στις επόμενες εκλογές θα το πράξει με σοβαρότητα και υπευθυνότη