- Διαφήμιση -

Συνεχείς φωτιές στην Κορινθία, οι οποίες ωστόσο τίθενται γρήγορα υπό έλεγχο αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο. Εκτός από την μεγάλη φωτιά στην Αρχαία Κόρινθο είχαμε άλλη μία φωτιά χτες στο Λουτράκι, ενώ και σήμερα μία ακόμα φωτιά μπήκε στην Μυλοκοπή του Λουτρακίου.

Η φωτιά στην Αρχαία Κόρινθο, αν και υπό έλεγχο, έκαιγε όλη τη νύχτα. Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν συνεχείς ρίψεις νερού για να αποφευχθεί ο κίνδυνος των αναζωπυρώσεων.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Το ίδιο και στην πυρκαγιά στο πεδίο βολής Λουτρακίου, κοντά στον οικισμό Νέα Πολιτεία αλλά και πολύ κοντά σε σπίτια. Και σε αυτή την φωτιά υπήρξε άμεση αντίδραση που έφερε αποτελέσματα.

Τέλος το μεσημέρι, σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη Μυλοκοπή Λουτρακίου. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα προκειμένου να σβήσουν την φωτιά και η συντονισμένη δράση τους έφερε γρήγορα αποτελέσματα, αφού κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο, παρά τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.