- Διαφήμιση -

Ακόμα μια κατάσχεση στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου, πραγματοποιήθηκε χθες μπροστά στα μάτια δεκάδων πελατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του loutraki365.gr

Παρουσία δύο δικαστικών επιμελητών, υπάλληλοι της μεταφορικής εταιρείας κατάσχουν αντικείμενα αξίας από το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι υπάλληλοι της μεταφορικής ανάγκαζαν κόσμο που εκείνη την ώρα απολάμβανε το μασάζ του να σηκωθεί από το κρεβάτι για να το πάρουν!

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Από πλευράς του Δήμου, στο Spa την ώρα της κατάσχεσης βρισκόταν ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Σπύρος Ράτης  και ο πρόεδρος της Τουριστικής Λουτρακίου, Γιώργος Ρουμελιώτης.

Μετά την κίνηση του εργολάβου του Spa κ. Βλάχου, να μοιράσει εν ώρα Δημοτικού Συμβουλίου φωτοτυπίες με καταθέσεις που έχουν γίνει σε τραπεζικούς λογαριασμούς του δημάρχου και συγγενικών προσώπων του, και έγινε πρώτη είδηση πανελλαδικά, έρχεται ακόμα ένα γεγονός που αποτελεί δυσφήμιση για το δήμο. Ο κ. Γκιώνης πρέπει επιτέλους να δώσει τέλος σε αυτή την υπόθεση και να σταματήσει την κακή δημοσιότητα που λαμβάνει ο τόπος.