- Διαφήμιση -

Συγχαρητήρια στους μαθητές που πήραν μέρος καθώς και στους υπεύθυνους καθηγητές.

Η πρώτη ταινία μικρού μήκους του 4ου Γυμνασίου Κορίνθου είναι πραγματικότητα και μάλιστα βραβεύεται από το Υπουργείο Παιδείας. Η ταινία αυτή έχει τίτλο «Μια θέση και για σένα» και παρουσιάζει μέσα σε 12 λεπτά την προσωπικότητα της Θρακιώτισσας ηρωίδας Δόμνας Βισβίζη που έδρασε στα χρόνια της επανάστασης.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΝΑ ΒΙΣΒΙΖΗ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Με την προσπάθεια αυτή συμμετείχαν στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα «Διακόσια Χρόνια από το 1821», που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας.

Η συμμετοχή του 4ου Γυμνασίου Κορίνθου κατατάχτηκε ανάμεσα στις 5 πρώτες και θα βραβευτεί σε ειδική εκδήλωση στα Καλάβρυτα από το Υπουργείο.

Η υπογραφή της καπετάνισσας
“Η ευπειθεστάτη πατριώτισσα και δούλη, Δόμνα Βισβίζη“

Αναλυτικότερα η προβλεπόμενη αρμόδια Επιτροπή, αφού αξιολόγησε τις υποβληθείσες μαθητικές δημιουργίες με κριτήρια τη συνάφεια με το θέμα, την πρωτοτυπία, την αισθητική απόδοση και την υλοποίηση των στόχων του εκπαιδευτικού προγράμματος, αποφάσισε ομόφωνα ως ακολούθως:

Βραβεύει τις παρακάτω πέντε (5) ταινίες

ΙΔ.ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗΠΑΙΔΕΙΑ»

» ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ»

ΜΟΥΣΙΚΟΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
«Ο ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ»

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
«ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ»

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ                                                                                              « ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ»

Μπορείς να δεις την ταινία στον παρακάτω σύνδεσμο.