- Διαφήμιση -

Το Facebook έχει ενώσει ανθρώπους εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου. Τί γίνεται όμως με αυτούς που είναι δίπλα σας; Υπάρχουν φυσικά οι περιπτώσεις που γειτονιές, χωριά κλπ έχουν δημιουργήσει τα δικά τους Groups και Pages για να παραμένουν σε επαφή και να ενημερώνονται για τις τοπικές εξελίξεις, το Facebook όμως θέλει να το κάνει αυτό πιο επίσημο.

Έτσι, η εταιρία ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο ονομάζει Neighborhoods και όπως φανερώνει το όνομα, έχει σκοπό να φέρει σε επαφή μία γειτονιά ή αν θέλετε μία πιο κλειστή γεωγραφική ομάδα. Στα Neighborhoods οι χρήστες θα μπορούν να ζητούν βοήθεια ή προτάσεις, να γνωρίζουν ανθρώπους στην τοπική τους κοινωνία με ίδια ενδιαφέροντα, να υποστηρίζουν τοπικές επιχειρήσεις και να διοργανώνουν τοπικά events.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Για να συμμετέχετε θα πρέπει να είστε πάνω από 18 ετών και να έχετε επιβεβαιώσει τη γειτονιά σας. Μπορείτε να επιλέξετε να συμμετέχετε μόνο στη δική σας γειτονιά ή επιπρόσθετα να συμμετέχετε σε μία κοντινή γειτονιά για να βλέπετε γείτονες και posts από τις γύρω γειτονιές.

Προς το παρόν το χαρακτηριστικό βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και η κυκλοφορία του περιορίζεται στον Καναδά.