- Διαφήμιση -

Λιγότερο από δυο μήνες έμειναν για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας . Στις 10 Δεκεμβρίου 2017 , τα μέλη του καλούνται να εκλέξουν νέα διοίκηση και πρόεδρο.

Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν τα μέλη του Επιμελητηρίου που έχουν εγγραφεί στα Μητρώα τουλάχιστον ένα χρόνο πριν , δηλαδή μέχρι 8/12/2016 και είναι ταμειακώς ενήμερα. Θεωρούνται ταμειακώς ενήμερα τα νομικά πρόσωπα που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδα στο ΓΕΜΗ μέχρι και το έτος 2016, τα φυσικά πρόσωπα που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης ΓΕΜΗ ή την συνδρομή τους μέχρι και το έτος 2016 με τελευταία ημερομηνία πληρωμής την Δευτέρα 30/10/2017.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Κανένας ψηφοφόρος δεν δύναται να έχει περισσότερες από μία ψήφους όσες ιδιότητες και να έχει.

Ο σημερινός Πρόεδρος κος Βασίλης Νανόπουλος αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι εκλέγεται συνεχώς στο Διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κορινθίας από το 1993, υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος από το 1997 εως 2001 και είναι πρόεδρος από το 2006 μέχρι σήμερα.

Μετά από έντεκα χρόνια προεδρίας ο κος Νανόπουλος ετοιμάζει τον απολογισμό της διοίκησης του και θα την παρουσίαση λίγο πριν λήξει η θητεία του .

Στην προεκλογική μάχη τώρα έχουν εισέλθει πέντε (5) συνδυασμοί :

  1. Ο συνδυασμός «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» με επικεφαλή τον Παναγιώτη Λουζιώτη
  2. Ο συνδυασμός «ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ» με επικεφαλή τον Σωτήρη Μουρίκη
  3. Ο συνδυασμός «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ» με επικεφαλή τον Δημήτρη Ραψωματιώτη
  4. Ο συνδυασμός «ΑΛΛΑΓΗ 2017» με επικεφαλή τον Παναγιώτη Πιτσάκη
  5. Ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» με επικεφαλή -δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα (φιγουράρουν τα ονόματα … Δημήτρης Λιβάνης, Σωτήρης Σπηλιωτακάρας, Σωτήρης Κουκουλάκης)

Ευχή όλων να έχουμε έναν όμορφο και καθαρό προεκλογικό αγώνα , χωρίς παρασκηνιακά κουτσομπολιά και χτυπήματα “κάτω από την μέση”.

Στην δύσκολή επιχειρηματική πραγματικότητα που διανύουμε το Επιμελητήριο Κορινθίας οφείλει να αναβαθμίσει το ρόλο του και να στηρίξει κάθε επιχειρηματία του τόπου μας.

Είναι ένας σημαντικός θεσμός που πρέπει να κρατήσει μακριά κάθε κομματική ή αυτοδιοικητική παρέμβαση. Οι επαγγελματίες εκεί πρέπει να είναι ενωμένοι και να κινούνται με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη και ευημερία των επιχειρήσεων κατά συνέπεια της οικονομικής αναγέννησης της Κορινθίας.

 Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και ας κερδίσει ο καλύτερος για το καλό του Επιμελητηρίου και όλων των μελών του.

sfedona Team

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Ραψωματιώτη για τον έναν χρόνο που πέρασε από τις περιβόητες εκλογές του Επιμελητηρίου που οι συνεργασίες την ύστατη στιγμή ανέτρεψαν το […]