- Διαφήμιση -

Ο υφυπουργός και βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας πραγματοποίησε χθες τηλεδιάσκεψη με Διοικητικά, Ιατρικά και Νοσηλευτικά στελέχη του Νοσοκομείου Κορίνθου προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις ανάγκες που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορωνοϊού. Ο κος Δήμας στο τέλος της τηλεδιάσκεψης, εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του σε όλο το προσωπικό για τον δύσκολο αγώνα που δίνουν καθημερινά.

Η ανάρτηση που έκανε ο κος Δήμας στα social:

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Σήμερα με αφορμή τον Covid-19 είχαμε μία ουσιαστική τηλεδιάσκεψη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου Γρηγόρης Καρπούζης, τον Πρόεδρο του Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας Chrysos Mellos, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Λοιμώξεων του ΓΝΚ Κώστα Μπάρλα, την Ελπίδα Παπακωνσταντίνου η οποία ασκεί χρέη Διευθύνουσας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ΓΝΚ, την Γραμματέα της Επιτροπής Λοιμώξεων του ΓΝΚ Αλεξάνδρα Λιαχοπούλου, τον Διευθυντή Διοικητικού του ΓΝΚ Μιχάλη Σαββανό και τον Προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αναστασόπουλο.

Συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΓΝΚ και την ενίσχυση που χρειάζεται, ειδικά ενόψει των προσλήψεων που θα γίνουν στον χώρο της υγείας. Εγώ από την πλευρά μου θέλω δημόσια να ευχαριστήσω όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του ΕΣΥ το οποίο καταβάλλει καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες -υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες- ώστε όλοι εμείς να είμαστε καλά στην υγεία μας. Ειδικότερα ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Διοίκηση, το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και των Κέντρων Υγείας του Νομού Κορινθίας για την σπουδαία δουλειά που κάνουν και την διαρκή εγρήγορση στην οποία βρίσκονται.