- Διαφήμιση -

“Βασίλης Νανόπουλος:”Εδώ είναι Μοριάς δεν είναι Μόρια”

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, η δημοτική αρχή και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στα Διόδια του Ισθμού και από ΄κει μέσω των ΜΜΕ έστειλαν προειδοποιητικό μήνυμα στην κυβέρνηση πως η “Κόρινθος δεν αντέχει άλλους μετανάστες”.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Αφορμή αυτής της κίνησης διαμαρτυρίας στάθηκε η πληροφόρηση πως νέο κύμα μεταναστών θα φτάσει στην Κόρινθο που πρόκειται να φιλοξενηθούν σε κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης. Να θυμίσουμε πως στην Κόρινθο λειτουργεί στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Κέντρο Κράτησης και Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας με πάνω από 1.300 μετανάστες.

“Και ο περιφερειάρχης και οι βουλευτές μας γνωρίζουν το θέμα, περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις…”

“Η τοπική κοινωνία δέχθηκε τους μετανάστες μέχρι σήμερα όμως αν αυξηθεί το νούμερο θα έχουμε αρνητικές επιπτώσεις στον τόπο μας. Θα πρέπει και άλλες πρωτεύουσες σε άλλους νομούς να φιλοξενήσουν μετανάστες, να γίνει δίκαιη κατανομή. Η Κόρινθος δεν αντέχει άλλο“, επισήμανε στις δηλώσεις του ο Βασίλης Νανόπουλος ενώ ταυτόχρονα προειδοποίησε για κινητοποιήσεις πολιτών στα διόδια αν η κυβέρνηση δεν αλλάξει τα σχέδια της.