- Διαφήμιση -

Πάνω από 10 λεωφορεία ξεκίνησαν σήμερα το πρωί από Κόρινθο με προορισμό το Σοφικό και συγκεκριμένα το Ράντσο. Το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων διοργάνωσε μια γιορτή καλωσορίσματος  όλων των παιδιών των παιδικών σταθμών του δήμου.

Ο καιρός υπέροχος , ο χώρος καταπληκτικός και όλοι μας περάσαμε φανταστικά!

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Τσουβαλοδρομίες !!!

Σε αυτό συνέβαλε και η άψογη οργάνωση των υπαλλήλων του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων με πρόεδρο την κα Λύτρα , οι προϊσταμένες και οι δασκάλες των παιδικών αλλά φυσικά και όλοι οι εργαζόμενοι στο Ράντσο.

Παρά το μεγάλο αριθμό των συμμετεχόντων της εκδήλωσης δεν υπήρξε πουθενά συνωστισμός ή μεγάλη αναμονή σε ουρές.

Οι δραστηριότητες ήταν σωστά χρονικά μοιρασμένες για κάθε σχολείο  , το πρόγραμμα είχε δοθεί στους γονείς από την προηγούμενη μέρα και όλα κύλησαν πολύ όμορφα.

Ο δήμαρχος Κορινθίων έδωσε το παρών στην εκδήλωση όπως και η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής κα Λύτρα .  Το μόνο κατά πολλούς αρνητικό στην γενική εικόνα της εκδήλωσης ήταν ο ξεπερασμένος τρόπος προσωπικής προβολής των αυτοδιοικητικών σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Όταν αποφασίζεις να παρευρεθείς σε μια γιορτή για παιδιά και το ενδιαφέρον σου είναι ουσιαστικό τότε περιφέρεσαι στον χώρο συζητάς με τους γονείς τους , ακούς τι έχουν να σου πουν καλό ή κακό , με τις δασκάλες των σχολείων και για να το πάω και ένα βήμα παραπάνω (γιατί όχι) μιλάς και παίζεις έστω για λίγο και με τα παιδιά .

Με λίγα λόγια συμμετέχεις στη γιορτή όχι απλά παρευρίσκεσαι …

Δεν κάθεσαι καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής σε ένα τραπέζι να κουβεντιάζεις με παράγοντες  και δημοσιογράφους για αυτά που σε «καίνε» και απλά δηλώνεις την φυσική σου παρουσία στο χώρο.

Και την ώρα του φαγητού , μιας και είναι όλοι μαζεμένοι, λέμε και 2-3 κουβέντες που στην ουσία …ευλογούμε τα γένια μας.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι όσοι ασχολούνται με την πολιτική ότι οι εποχές άλλαξαν και ο κόσμος άλλαξε  . Οι δημόσιες σχέσεις είναι καλές αλλά δεν αρκούν .

Ο κόσμος πια δίνει την ψήφο του και εκλέγει τοπικούς άρχοντες για να τον «υπηρετούν» , να στέκονται δίπλα του και όχι απέναντι σε βάθρα επισήμων.