- Διαφήμιση -

80+ υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιό μας – Πως εκτιμούμε τις αναλύσεις που μας χρίζουν ως φαβορί για τη νίκη – Δεν θα ακολουθήσουμε στον εκλογικό γκρεμό τους τοπικούς «κομήτες»

Συνέντευξη στο δημοσιογράφο Θ. Τσαρμπό παραχώρησε ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σ. Μουρίκης. Στη συνέντευξη ο κ. Μουρίκης αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν φαβορί για την προεδρία τονίζοντας ότι αυτές είναι τάσεις της στιγμής.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

“Δεν μένουμε σε αναλύσεις και εντυπώσεις. Νιώθουμε την υποστήριξη σοβαρών τοπικών επιχειρηματιών και αυτό μεταφράζεται και στη συμμετοχή αφού αναμένεται οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου μας να ξεπεράσουν τους 80, αριθμό αρκετά υψηλότερο του αναμενόμενου”.

Ο κ. Μουρίκης συνεχάρη τον ανθυποψήφιο για την προεδρία κ. Δ. Ραψωματιώτη που σε συνέντευξη του συνεχίζει να τονίζει την ανάγκη της «συνεργασίας που θα επιβάλλει το αποτέλεσμα». Ο κ. Μουρίκης υπενθύμισε δε ότι βασικός άξονας και της δικής του καμπάνιας είναι οι συνέργειες.

“Αισθανόμαστε ότι αργά αλλά σταθερά οι υπόλοιποι υποψήφιοι έρχονται όλο και πιο κοντά στις θέσεις μας σχετικά με τη συνεργασία όλων και φυσικά καλωσορίζουμε μία τέτοια εξέλιξη.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κατανοούμε την αγωνία έτερου υποψήφιου για την προεδρία να μας προκαλέσει με αναφορές και δημοσιεύματα παραπολιτικής απόχρωσης, στην προσπάθειά του να κερδίσει πόντους αναγνωρισιμότητας ως μια σοβαρή εναλλακτική λύση.

Δεν θα τον ακολουθήσουμε σε αυτόν το δρόμο που οδηγεί στον εκλογικό «γκρεμό». Οι επιχειρηματίες της περιοχής δεν θα επιβραβεύσουν τους τοπικούς «κομήτες», αλλά σοβαρούς επαγγελματίες οι οποίοι δίνουν υπόσταση στη λέξη ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ”.