- Διαφήμιση -

Θέματα που αφορούν την Π.Ε. Κορινθίας εξετάστηκαν σε σύσκεψη που υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη χθες Πέμπτη 9 Ιουλίου.

Στην εν λόγω σύσκεψη, με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Τάσου Γκιολή και υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε., συζητήθηκαν ειδικότερα διάφορα θέματα του νομού και έργα σε φάση υλοποίησης, αλλά και προγραμματιζόμενα, ενώ εκφράστηκε η εκτίμηση πως σε ένα χρόνο θα είναι θεαματική η αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην Π.Ε. Κορινθίας.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Κατά την ίδια σύσκεψη μπήκε στη διαδικασία υλοποίησης η μελέτη για το νέο Διοικητήριο στην Ποσειδωνία, ενώ εξετάστηκε και η πορεία της χρηματοδότησης για τα έργα αναβάθμισης που προγραμματίζονται για το Αστεροσκοπείο στο Κρυονέρι.

 

Συνάντηση Νίκα με δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Εργα και θέματα εν γένει που απασχολούν την περιοχή του, συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στη συνάντηση που είχε επίσης χθες Πέμπτη 9 Ιουλίου, στην Τρίπολη, με τον δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο.

Μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης συζήτησε με τον Βλ. Τσιώτο θέματα σχετικά με τις αθλητικές υποδομές, τις αναπλάσεις, το οδικό δίκτυο του δήμου, αλλά και την μελέτη για την προστασία του δάσους του Πευκιά.