- Διαφήμιση -

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ. Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα Παρασκευή (11-12-2020) από αργά το απόγευμα και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη και πιθανώς κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις.

 

Συνεδρίασε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου το ΣΟΠΠ (Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας) της ΠΕ Κορινθίας, παρουσία του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Τάσου Γκιολή, των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Χάρη Βυτινιώτη και Αθηνάς Κόρκα, του συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλη Χαντζή, καθώς και στελεχών των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Στη συνεδρίαση, συμμετείχαν επίσης, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, των δήμων, των εθελοντικών οργανώσεων αλλά και άλλων υπηρεσιών που σχετίζονται με την Πολιτική Προστασία.

Μεταξύ άλλων, ο Τ. Γκιολής δήλωσε ότι η Π.Ε. Κορινθίας είναι σε πλήρη ετοιμότητα, έχοντας ήδη προβεί σε καθαρισμούς ρεμάτων, ενώ επισήμανε την εξαιρετική συνεργασία με δήμους, άλλους εμπλεκόμενους φορείς και εθελοντικές οργανώσεις.

“Πρόθεση της Περιφέρειας είναι να ενισχυθεί ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας σε προσωπικό, εξοπλισμό και υποδομές” δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης.