- Διαφήμιση -

Βίντεο απ΄τη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ απ΄τον Ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη με το πέρας των προγραμματισμένων συναντήσεων.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Διήμερες συναντήσεις με φορείς και δομές στην Κορινθία

Ο Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και ο πρ. υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός πραγματοποίησαν διήμερη επίσκεψη στην Κόρινθο και την ευρύτερη περιοχή. Τα δύο κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόμενα από κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας επισκέφθηκαν φορείς και δομές της Κορινθίας.

Απ΄τη συνάντηση στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, την Τοπική Ομάδα Υγείας, το Κέντρο Υγείας Νεμέας, τις δομές προσφύγων, τον Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας, το σωματείο και την ομοσπονδία εργαζομένων Καζίνο, την πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λουτρακίου, και τα Προεδρεία και μέλη των Εργατικών Κέντρων Λουτρακίου, Κορίνθου και Κιάτου. Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο, υπό τη διττή του ιδιότητα ως προέδρου της Επιτροπής Παιδείας της ΚΕΔΕ και μέλους της Πανελλήνιας Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης.

Ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο

Στο πλαίσιο του προγράμματος της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση στον εξωτερικό χώρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Κόρινθο, με θέμα: «Η πανδημία και οι προκλήσεις για την υγεία, την κοινωνία και τα ανθρώπινα δικαιώματα».