- Διαφήμιση -

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ζευγολατιού Κορινθίας κ. Γιάννης Παπαδημητρίου αγανακτισμένος απ΄την κατάσταση που βρίσκεται εδώ και 10 χρόνια το υπό κατασκευή κτίριο του μελλοντικού δημαρχείου Βέλου-Βόχας, απευθύνθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου ώστε να παρθούν μέτρα για την προστασία και του κτηρίου και των πολιτών και της δημόσιας υγείας.

Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και τη δημόσια περιουσία, η σημερινή κατάσταση του κτηρίου

Ο κος Παπαδημητρίου αναφέρει πιο αναλυτικά:

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

“Η κατάσταση στο κτήριο του ημιτελούς ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ δημαρχείου Βέλου-Βόχας έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ζευγολατιού επανειλλημένα έχει ενημερώσει και τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους και το δημοτικό συμβούλιο Βέλου-Βόχας για την απαράδεκτη κατάσταση και για τους κινδύνους που υπάρχουν.

Έχει ζητήσει πολλές φορές και με τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο ο χώρος να καθαριστεί και να περιφραχτεί να είναι προστατευμένη η δημοτική περιουσία τουλάχιστον, αφού έργο δε φαίνεται να γίνεται.

Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής όμως, μας ανάγκασε να προβούμε σε άλλες ενέργειες. Απευθυνθήκαμε λοιπόν στον Εισαγγελέα Κορίνθου και στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας για να πάρουν αυτοί μέτρα για την προστασία και του κτηρίου και των πολιτών και της δημόσιας υγείας, αφού η δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρεται”.