- Διαφήμιση -

 

Ο Μπάμπης Ντιγκιρλάκης έδωσε συνέντευξη τύπου σήμερα θέλοντας να ενημερώσει την κορινθιακή κοινωνία για το θέμα «Επιχειρηματικό Πάρκο».

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Να πούμε για όσους δεν το γνωρίζουν ότι με απόφαση του δημάρχου Αλέκου Πνευματικού , ο κος Ντιγκιρλάκης είχε οριστεί από το 2015 εντεταλμένος σύμβουλος για την ολοκλήρωση των διαδικασιών ίδρυσης επιχειρηματικού πάρκου στον δήμο Κορινθίων αφού από το 2014 υπάρχει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για την δημιουργία του εξ ολοκλήρου από τον δήμο (να είναι δηλαδή μοναδικός μέτοχος).

Ο λόγος αυτής της ενημέρωσης , όπως τόνισε ο κος Νιτιγκιρλάκης είναι αφενός γιατί πιστεύει ακράδαντα στο μεγάλο όφελος που θα αποκομίσει η Κόρινθος από ένα τέτοιο πάρκο και αφετέρου ενώ έχουν δημιουργηθεί όλες οι προϋποθέσεις για την δημιουργία του ο δήμαρχος ταλαντεύεται αν θα το κάνει ή όχι.

Μετά το δύσκολο έργο της κτηματογράφησης της εν λόγω περιοχής , ο κος Ντιγκιρλάκης ήρθε σε επαφή με την Enterprice Greece  (Εταιρεία Ελληνικού Δημοσίου που είναι υπεύθυνη για τις στρατηγικές επενδύσεις) ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες υλοποίησης (fast track) και αφετέρου να διευρυνθούν οι δυνατότητες χρηματοδότησης του εγχειρήματος.

Τα αποτελέσματα ήταν θετικά . Η Enterprice Greece έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και γνωστοποίησε στο δήμο Κορινθίων ποιες πρέπει να είναι οι επόμενες ενέργειες .

Και σε αυτό το σημείο ο κος Πνευματικός για λόγους που δεν γνωρίζουμε «πάτησε φρένο» και πάγωσε η διαδικασία ίδρυσης επιχειρηματικού πάρκου.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας βεβαίως ακόμα περιμένει τις μελέτες για να συμμετάσχει …

Η Κορινθία ακόμα περιμένει να δει ανάπτυξη και οικονομική άνθηση ….

 

Υ.Γ. Ο Μπάμπης Ντιγκιρλάκης πρόσφατα ανεξαρτοποιήθηκε από τον συνδυασμό του Αλέκου Πνευματικού