- Διαφήμιση -

Έντονη χιονόπτωση και στα ορεινά του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης τις δυο τελευταίες ημέρες που όμως ευτυχώς δεν έχει προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα στους κατοίκους και στους επισκέπτες. Ο δήμαρχος κ. Βλάσης Τσιώτος αναφέρει σε δηλώσεις του:

Η πρώτη μέρα της χιονόπτωσης κύλησε χωρίς σοβαρά προβλήματα. Η άψογη συνεργασία Δήμου-Περιφέρειας απέδωσε και τα αποτελέσματα ήταν τα προσδοκώμενα:

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Όλοι οι κεντρικοί δρόμοι του ορεινού δικτύου παρέμειναν ανοικτοί από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά σήμερα το βράδυ.

Έγινε μερική αποκομιδή των απορριμμάτων παρά τις αντίξοες συνθήκες, παραμένει σε ισχύ όμως η παράκληση της παρακράτησης τουλάχιστον των ανακυκλώσιμων γιατί τα απορριμματοφόρα αδυνατούν να ανταπεξέλθουν πλήρως με τις συνθήκες αυτές.

Σε γενικές γραμμές η στάθμευση των οχημάτων παρέμεινε ελεγχόμενη βοηθώντας έτσι την ομαλή ροή της κυκλοφορίας.

Ο δρόμος για το Χιονοδρομικό παρέμεινε ανοικτός, παραμένει όμως η αναγκαιότητα ύπαρξης αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το ορεινό δίκτυο λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

Η συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου ήταν σημαντική και ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία.

Κάποια προβλήματα υδροδότησης σε μέρος των Μεσαίων Τρικάλων λόγω προβλήματος στην δεξαμενή λύθηκε από το προσωπικό της ΔΕΥΑΞΕ.

Οι Αντιδήμαρχοι κ.Μαστέλλου και κ.Αποστολόπουλος συντόνισαν επί τόπου με επιτυχία τις υπηρεσίες του Δήμου και αντιμετώπισαν τα προβλήματα που προέκυψαν.

Το σημερινό βράδυ και την αυριανή ημέρα χρειάζεται από όλους μας αυξημένη προσοχή ώστε η προσπάθεια των υπηρεσιών και η συνεργασία δημοτών και επισκεπτών να φέρει το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε.